Speltips:

Jag väljer att spela på att Lorient vinner matchen. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Spela här på:

Lorient vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/12 kl 10.55

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lorient har sju raka vinster i bagaget.

  • Spelet har suttit i deras tre senaste inbördes möten.

  • Valenciennes har redan hunnit med en rejäl formsvacka där de gick vinstlösa i åtta raka ligamatcher.

  • Lorient har gjort flest mål i hela ligan såhär långt.

  • Lorient har visat sig starka även på bortaplan. Laget har vunnit sex av deras nio bortamatcher i ligaspelet.

Svårt mot Lorient

Vi kastar blickarna mot Frankrike där det spelas flera ligamatcher under fredagen. Det är den franska andra ligan vid namn Ligue 2 som är på agendan. Valenciennes står inför en tuff uppgift när serieledarna Lorient kommer på besök. Hemmalaget besitter en fin form för tillfället, men är ändå inte i närheten av Lorient just nu.

Valenciennes har blandat och gett i säsongens ligaspel. De inledde ganska starkt men hamnade sedan i en rejäl formsvacka där de gick vinstlösa i åtta raka matcher. Formsvackan gjorde så att avståndet till den absoluta toppen ökade rejält. Trots att de har vunnit tre av deras fyra senaste ligamatcher går hemmalaget in till fredagens match som rejäla underdogs. Lorient ser väldigt starka ut just nu och går som tåget i den franska andraligan. Valenciennes har haft svårt mot just detta motstånd i tidigare möten. Spelet har suttit i deras tre senaste inbördes möten vilket gör Lorient till favoriter!

Sju raka vinster

Gästerna Lorient toppar som sagt den franska andraligan efter 18 spelade omgångar. Klubben missade kvalet till Ligue 1 på grund av sämre målskillnad förra säsongen. Men för tillfället ser Lorient ut som en stark kandidat till att knipa en av uppflyttningarna till Ligue 1. Laget går som tåget just nu och ser direkt ostoppbara ut för tillfället. De kommer till fredagens match med sju raka vinster i bagaget.

Det är många lag som presterat starkt under första halvan av Ligue 2. Trots att Lorient vunnit hela 12 av deras 18 ligamatcher befinner de sig endast två poäng framför tabelltvåan RC Lens. Gästerna innehar en väldigt stark offensiv som öst in mål under ligasäsongen. Yttern Yoane Wissa är en spelare att hålla koll på. Fransmannen har mäktat med hela elva ligamål på 15 starter den här säsongen. Wissa som endast fick 24 spelminuter för Ligue 1-klubben Angers under hela förra säsongen har verkligen fått sitt genombrott i seniorfotbollen. Tillsammans med anfallaren Pierre-Yves Hamel bildar dessa två ligans farligaste anfall just nu. Med Lorients galna form måste vi syna den raka vinsten inför fredagens match!

Speltips.se ger tipset:

Lorient vinner hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/12 kl 10.55

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.