Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Aston Villa har skapat flest hörnor i hela ligan efter 13 omgångar, ett snitt på 7,6 skapade hörnor per ligamatch.

  • West Broms motståndare skapar 6,8 hörnor/match. Ett betydligt högre snitt än vad West Brom skapar.

  • Aston Villa har löst spelet i deras åtta senaste ligamatcher.

  • West Bromwich kommer till söndagens match med en ny tränare vid rodret, Sam Allardyce. Vi tror att den välkända tränaren vill sätta defensiven i första hand.

  • Villa skapade hela tio hörnor i senaste ligamatchen mot Burnley.

Allardyce tar över

December månad betyder ett fullspäckat match-schema för de engelska klubbarna. Matcherna duggar tätt i Premier League och under söndagen är det återigen dags för West Brom och Aston Villa att göra sig redo för ligaspel. Dessa två klubbarna drabbas samman The Hawtorns i den 14:e omgången av Premier League.

Vi kommer hålla ett extra öga på antalet hörnor i den här matchen. West Brom har haft det relativt tufft i Premier League såhär långt. Nykomlingen hittas näst sist i tabellen med sju inspelade poäng efter 13 omgångar. Det mesta talar för att det blir en bottenstrid om säkrat kontrakt för West Bromwich den här säsongen. Klubben har valt att sparka tränaren Slaven Bilic pågrund av den skakiga starten, in kommer istället den välkända Sam Allardyce. West Broms motståndare snittar 6,8 hörnor/ligamatch den här säsongen, ett snitt som är betydligt högre än deras egna.

Högst hörnsitt i ligan

Gästerna Aston Villa är favoriter inför söndagens batalj. Vi tror på en matchbild där gästerna äger bollinnehavet och är det laget som skapar flest farliga målchanser. Med ett dominerande bollinnehav tror vi att Aston Villa kommer skapa desto fler hörnor än nykomlingen West Brom. Allardyce prioriterar nog främst defensiven med tanke på den korta tiden han hinner förbereda laget inför söndagen.

Aston Villa har skapat väldigt mycket hörnor i ligaspelet såhär långt. Villa skapar i snitt 7,6 hörnor/match den här ligasäsongen, det högsta snittet i hela ligan efter 13 omgångar. Villa har vunnit hörnorna i deras åtta senaste ligamatcher. Gästerna besitter betydligt mer kvalitet i offensiven än hemmalaget och därmed känns detta hörnspelet som ett bra val inför söndagens tillställning!

Speltips.se ger tipset:

Aston Villa flest hörnor hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/12 kl 15.41

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.