Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Levante har gjort mål i 16 av deras 18 senaste ligamatcher.

  • BLGM-spelet har suttit i tio av Levantes elva senaste ligamatcher.

  • Atletico Madrid har löst spelet i sex raka ligamatcher.

  • Dessa två lagen möttes i onsdags, då skrevs slutresultatet till 1-1.

  • Joao Felix är tillbaka och bildar ett farligt anfallspar med Luis Suarez.

Möttes för tre dagar sedan

Atletico Madrid och Levante delade på poängen när de möttes under onsdagskvällen. Deras första ligamatch flyttades till ett senare datum, tillfälligt nog blev det nya datumet precis innan deras andra ligamöte. Därmed möts alltså dessa två lagen varandra två gånger inom loppet av tre dagar. Första ligamatchen slutade 1-1 trots att Atletico ägde matchbilden.

Nu väntar ett andra möte och vi tror på ytterligare en jämn ligamatch. Atletico är givetvis favoriter till att knipa trepoängaren, inte konstigt med tanke på deras succésäsong hittills. Diego Simeones mannar går med storsteg mot ett eftertraktat ligaguld. Hemmalaget har bjudit oss på massvis med mål under den närmaste tiden. BLGM-spelet har suttit i sex raka ligamatcher där Atletico vunnit fyra av dessa. Nu är dessutom anfallaren Joao Felix tillbaka och bildar ett livsfarligt anfallspar med rutinerade Luis Suarez. Vi tror på minst ett mål ifrån hemmalagets sida, men även gästernas!

Pålitlig målproduktion

Gästerna Levante stod upp bra mot serieledarna Atletico Madrid under onsdagen. Men nu gäller det att ladda om snabbt och kunna kräma ut en liknande prestation igen under lördagen då Atletico väntar på nytt. Det var de rödvita som dominerade under onsdagen, men Levante glimtade till emellanåt och lyckades alltså spräcka deras nolla.

Levante har faktiskt varit väldigt konsekventa när det kommer till målproduktionen i ligaspelet. Gästerna har mäktat med 32 mål på 23 ligamatcher och hittas just nu på en stabil elfteplats i tabellen. Levante har gjort mål i 16 av deras 18 senaste ligamatcher. BLGM-spelet har dessutom suttit i tio av deras elva senaste ligamatcher. Med detta sagt känns målspelet som ett bra val inför lördagens batalj, speciellt när oddset är betydligt högre än vad det var i onsdags!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/2 kl 14.41

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.