Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Detroit har förlorat sex av åtta hemmamatcher denna säsongen.

  • Detroit har förlorat fyra raka på hemmais.

  • Detroit har bara vunnit fyra matcher medans man förlorat elva denna säsongen.

  • Florida har tagit två oerhört starka segrar på sina två senaste matcher mot Tampa Bay och Carolina Hurricanes.

  • Florida har bara förlorat två matcher på hela säsongen.

Inte så glatt

Kevin Lankinen gjorde 29 räddningar när han höll sin första nolla samtidigt som hans Chicago Blackhawks vann över Detroit Red Wings med 2-0 i Little Caesars Arena under natten till torsdag. Philipp Kurashev och Alex DeBrincat gjorde mål för Chicago som nu är 9-5-4 för säsongen och som vunnit tre raka matcher. Så glatt är det inte när man istället pratar om Detroit. Jonathan Bernier gjorde 24 räddningar och det var väl där det slutade, laget är nu 4-11-3 för säsongen. Detta var den tionde raka matchen som man inte gjorde mål på i power play, den längsta sviten sen 1960.

En sådan svit som inte funnits nära att ta över sedan 1960 visar på att laget den här säsongen inte direkt har gjort något fantastiskt jobb på isen. Man har blott fyra segrar och har förlorat elva matcher vilket är alldeles för dåligt. Man har dessutom förlorat fyra raka matcher på hemmais och mot Florida har man en seger på de fyra mötena man haft med dem denna säsongen. En tuff uppgift för dem.

Imponerande segrar

Jonathan Huberdeau var i fokus med sina tre poäng vilket inkluderade det avgörande målet efter 2:29 spelade på övertiden när hans Florida Panthers slog sig tillbaka från underläge och slog Carolina Hurricanes med 4-3 i PNC Arena under natten till torsdag. Aleksander Barkovs pass från egen zon upp satte Huberdeau i ett gyllene läge när han gjorde sitt andra mål för matchen och kunde avgöra matchen. Hans första mål kom i power play och sen levererade han Alex Wennberg med en urläcker snurrpassning som ställde matchen i ett likaläge tidigt i den tredje perioden. Chris Driedger gjorde 32 räddningar för Panthers som nu är 10-2-2 för säsongen och 4-1-0 på sina fem senaste matcher.

Florida har varit väldigt imponerande den här säsongen och inte minst nu på sistone. Deras bortaspel har varit fantastiskt i de två senaste matcherna och man har vunnit över två av de bästa lagen i ligan just nu i form av Tampa Bay och Carolina Hurricanes. En enkel seger mot ett ganska uselt Detroit tror jag är att vänta.

Speltips.se ger tipset:

Florida Panthers att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.