Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Eintracht Frankfurt löser spelet i sex av de sju senaste

  • Bayern München löser spelet i tre av de fyra senaste ligamatcherna

  • Två lag som alltjämt bjuder på fartfylld, offensiv fotboll

  • Eintracht Frankfurt har gjort arton mål på sex matcher – här lär man straffa en svajig Bayern-defensiv som senast släppte in tre baljor mot bottenlaget Arminia Bielefeld

  • De sju senaste mötena lagen emellan har bjudit på 35 (!) mål, ett snitt på fem mål per match

Superb form

Eintracht Frankfurt har klättrat rejält i tabellen på sistone och placerar sig just nu på en tredjeplats i tabellen, endast bakom Leipzig och Bayern. Med tanke på fotbollen man spelar för tillfället hade det inte förvånat om man kniper en topp-4 placering i slutet av säsongen, i synnerhet med tanke på hur resterande lag underpresterar. Frankfurt spelar fartfylld, offensivt inriktad fotboll och det fungerar riktigt bra just nu. Sedan slutet av december månad har man vunnit åtta av nio ligamatcher – med ett kryss som undantag. Här kan man definitivt störa Bayern och det ska bli väldigt spännande att se matchens utveckling.

André Silva är i otrolig målform med sex mål de fyra senaste matcherna – vilket har hjälpt laget med ett facit på arton mål de sex senaste matcherna. I takt med att Bayerns defensiv har sett allt mer svajig ut har Frankfurt alltså börjat leverera i offensiv riktning.

Nämnvärt är dessutom att de sju senaste mötena lagen emellan bjudit på 35 mål (!), vilket är ett snitt på fem mål per match.

Givet målspel

Bayern stötte på en hel del problem precis i början av året, men man leder fortsatt Bundesliga med relativt komfortabla marginaler. Laget gjorde bra ifrån sig i klubblags-VM och har på sistone gått rätt bra i ligaspelet – fram tills man ställdes mot bottenlaget Arminia Bielefeld i senaste omgången. Bayern stötte på stora problem mot nykomlingarna och mötet slutade till slut 3-3 efter en svängig historia. Serieledarna har inte sett alls stabila ut defensivt på senaste tiden och detta lär märkas när man ställs mot detta Frankfurt.

Här är det som upplagt för målfest och detta har oddssättarna givetvis tagit hänsyn till. Jag tycker däremot att det fortfarande finns bra spelvärde i att vi bjuds på minst fyra mål – ett spel som klickas till 1.75 gånger pengarna.

2-2?

Speltips.se ger tipset:

över 3,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.