Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Liverpool slog RB Leipzig med 2-0 i veckan.

  • Samarbetet mellan Henderson och Kabak senast såg betydligt bättre ut än tidigare.

  • Liverpool har ett stort övertag på Everton när det kommer till hemmamötena.

  • Everton får tillbaka Calvert-Lewin här, ett plus, men det räcker inte.

  • Everton har två raka förluster, båda på bortaplan.

Lever upp till förväntningarna

Liverpool gick in i Champions League-slutspelet i veckan och startade den delen på bästa möjliga vis. Där såg man delar av ett bra Liverpool för första gången på ett bra tag och det blev seger mot ett tafattigt RB Leipzig. En viktig seger som får Liverpool att vända bort slitet mot självförtroende. Det här kan ju påverka i laguttagningar, men jag tror att matchen mot RB Leipzig får Klopp att tänka annorlunda, när han förmodligen matchar en liknande elva i derbyt mot Everton på lördag.

Alisson fick en nolla att njuta och andas ut över, Henderson tillsammans med nye turken Kabak såg betydligt bättre ut och Liverpool ser ut att ha koll på läget igen inför mötet med Everton. Jag tycks tro att Liverpool lever upp till förväntningarna här och tar en fjärde raka hemmaseger mot Everton, en bättre form är iallafall och skuggar. En vinst här och man har ett betydligt bättre läge inför fortsättningen. Liverpool -1 asian klickas.

Tuff bortamatch

Det är inte mycket som talar för Everton i mötet som väntar mot Liverpool. Här har man gått med två raka matcher, bortamatcher dessutom, utan seger och en tung förlust mot Manchester City senast. Här väntar Liverpool, ett motstånd som haft en katastrofal sista tid men som vann CL-mötet med Leipzig senast. Det här tror jag spelar över, oavsett om Calvert-Lewin är tillbaka för gästerna. Två formsvaga lag, där jag tror att Liverpools seger talar för en ljusare tid framöver.

Hemmalaget den här matchen har nästa match en hel vecka efteråt, ett ytterligare plus för spelet. Vi får tillbaka pengarna vid uddamåls vinst för hemmalaget. Kan Liverpool fortsätta nu, eller hittar Everton tillbaka efter målkungens återkomst? Det återstår att se, men min syn har ni fått och den är klar. Ettan är starkast och förmodligen blir det två starka elvor, där klassen är bättre hos hemmalaget trots avbräcken bakåt.

Speltips.se ger tipset:

Liverpool -1 asian hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.