Axel Olsson|19 mars, 2024, 11:00

Jag väljer att spela på hemmalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona snittar 4,45 mål per ligamatch den här säsongen.

  • Det är en extrem klasskillnad mellan dessa två lagen.

  • Brann hade en relativt enkel grupp bortsett från Lyon. De möts nu av det allra tuffaste motståndet.

  • Barcelona är favoriter att ta hem hela turneringen. Bör gå vidare med bekväma siffror.

Upp till 1500 kr spelkrediter

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Resan slutar här

Den norska klubben SK Brann lottades i en relativt enkel grupp, där Lyon var det enda tuffa motståndet. Slavia Prag och St. Pölten höll en låg nivå, vilket gav Brann ett öppet läge att knipa en av slutspelsplatserna. De stod för ett starkt gruppspel med 13 inspelade poäng på sex matcher. Det blev inga storsegrar, men de kammade hem flera trepoängare ändå.

Väl mot Lyon hade Brann marginalerna på deras sida. De ska vara glada att det första mötet slutade 3-1, då fransyskorna hade tillräckligt med lägen för att dubblera målskörden. Väl i returen lyckades norskorna få med sig ett kryss mot storklubben, mycket tack vare att Lyon drog på sig ett rött kort. Som helhet är det ett lyckat gruppspel utifrån deras förmåga, men allting talar för att det blir en kort sejour i slutspelet. Brann lottas mot det allra tuffaste motståndet och de har inte imponerat tillräckligt mycket för att vi ska tro på någon skräll här. Gästerna är på en helt annan nivå och det bör synas under onsdagen!

Är alldeles för bra

Barcelona är totalt överlägsna i både liga och cupspel. De är favoriter att kamma hem Champions League ännu en gång, vilket dem gjorde ifjol. Väl hemma i Spanien är de påväg mot ett nytt ligaguld, med nio poäng ned till tvåan Real Madrid. De är på den absolut högsta nivån och i den här storslagna formen kan vi inget annat än tro på en rejäl överkörning under onsdagen.

Det råder en extrem klasskillnad mellan dessa två lagen och därmed förväntar vi oss en hel del mål från gästerna. Barcelona har stått för 27 mål på sex gruppspelsmatcher, vilket betyder att de har snittat 4,5 mål/match. Ett otroligt facit men vi är inte förvånade sett till vilken kvalitet som hittas i deras offensiv. De laddade upp inför CL-slutspelet med en 7-0 seger i helgen och det mesta talar för att det blir en enkel seger här också. Gästerna är helt enkelt för bra, därmed tror vi inte på någon spänning i detta mötet. Överspelet synas!

fotboll, Champions league damer
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
SK Brann - Barcelona
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.