Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Brynäs löser spelet i sju av de tio senaste matcherna i SHL.

  • Brynäs har endast släppt in ett mål de senaste två hemmamatcherna.

  • HV71 löser spelet i åtta av sina tio senaste matcher i SHL.

  • HV71 har endast gjort sju mål framåt de senaste fem matcherna.

  • I de senaste två matcherna mellan lagen har resultatet vid full tid varit 1-1.

Täppt till i Monitor ERP Arena

Brynäs har satt sig i en sits där det är dags att börja vinna så många matcher som möjligt och man har den senaste tiden imponerat på hemmaplan där man tagit tag i spelet och varit täta bakåt. Två raka hemmamatcher där man varit täta bakåt har slutat med två segrar och endast ett insläppt mål bakåt, något man garanterat tar med sig in i den här matchen. Vårt spel löser man dessutom i de fyra senaste matcherna, det löser sig dessutom i sju av de senaste tio matcherna man spelat i SHL.

Mot HV71 den här säsongen ser man också ett tydligt mönster även i matcherna mellan lagen. Före jul var det en målrika matcher där lagen gick för det och fortfarande trodde att man skulle klara sig undan botten två utan problem. Efter jul har matcherna sett annorlunda ut och de två senaste matcherna lagen emellan har slutat med ställningen 1-1 vid full tid och till sist övertidsseger för hemmalaget. Blir inte förvånad om vi får se något liknande även i den här matchen.

Förlust efter förlust efter förlust efter förlust

För HV71 så börjar nu sanden i timglaset att rinna ut för att rädda den här säsongen och man måste i stort sett vinna resterande matcher i serien samtidigt som andra resultat också går med klubben från Jönköping. Till den här matchen kommer man med osannolika sju raka förluster och det är såklart den stora anledningen till att man nu har satt sig i en sits i tabellen som är allt annat än hållbar.

Man löser också vårt spel i många av de senaste matcherna man spelat. Man löser det i de fyra senaste matcherna och i åtta av de tio senaste man spelat. Ser man till de senaste fem omgångarna så har HV71 också endast lyckats mäkta med att göra sju mål framåt och det blir svårt att vinna hockeymatcher, även om man håller det ganska tätt bakåt.

Speltips.se ger tipset:

Under 5.5 mål i matchen hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/3 kl 22:20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.