Marcus Råsberg|19 mars, 2024, 10:27

Jag väljer att spela på Toronto ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Toronto har vunnit åtta raka matcher mot Philadelphia

  • Toronto har vunnit fyra raka matcher i Philadelphia

  • Toronto har vunnit 8 av sina 10 senaste bortamatcher

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Klart bättre senast

Natten till onsdag har det blivit dags för returmöte mellan Philadelphia Flyers och Toronto Maple Leafs efter förra veckans möte mellan lagen. Matchen spelas, återigen, i Philadelphia och båda lagen har haft ett par dagars vila inför mötet. I tabellen så ligger Toronto, fortsatt, på en stabil tredjeplats i Atlantic Division bakom Florida och Boston. Philadelphia ligger, även de, trea i sin division (Metropolitan) och båda lagen har siktet inställt på slutspel.

Matchen mellan lagen förra veckan slutade med en övertygande seger till bortalaget Toronto som vann med 2-6 efter att samtliga femmor gjort mål framåt och målvakten Ilya Samsonov dessutom stått för en assist i matchen. Toronto var det klart bättre laget från start och även om skottstatistiken var jämn så var Leafs, spelmässigt, ett par nummer större. Särskilt på målvaktssidan där Samuel Ersson inte direkt briljerade. Philadelphia har haft det tufft på målvaktssidan sedan Carter Hart hamnade i “frysboxen” efter skandalrykten som uppstått kring honom, och flera andra spelare i NHL, rörande händelser som inträffade för ett gäng år sedan. Leafs vassa offensiv kräver ett bra försvar och en bra målvakt för att stå emot och det har inte Flyers just nu.

Starka på bortaplan

Toronto har varit riktigt starka på bortaplan den här säsongen. De har vunnit 20 av sina 33 matcher och av sina 10 senaste matcher “on the road” har de vunnit 8 av dessa. Då ska vi vara medvetna att det, bland annat, är mot topplag som Winnipeg, Colorado och Vegas. Leafs är svårslagna på bortaplan och de har även historiskt övertag i Philadelphia där de vunnit fyra raka matcher mot Flyers.

Toronto trivs med nattens motstånd och inför matchen har de ett klart övertag i statistiken “head to head” med Philadelphia. Leafs har nämligen vunnit åtta raka matcher mot Flyers och sju av dessa är dessutom efter full tid. Leafs har blivit lite av ett spöka för Flyers och senaste gången de vann mot Toronto var i april 2019. Sedan dess har det varit Toronto för hela slanten när lagen mötts och med dessa anledningar tror jag att den trenden håller i sig även denna match.

Jag väljer därför att placera Toronto Money Line hos Comeon inför matchen och litar på att Toronto fortsätter segertåget mot Philadelphia.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 00:00
Philadelphia - Toronto
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.