Över 2.5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/9 kl 10.10

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sampdoria har löst spelet i 18 av deras 20 senaste matcher.

  • Juventus har löst spelet i 11 av deras 13 senaste matcher.

  • Juventus kommer senast ifrån en 5-0 vinst över Serie B-klubben Novara.

  • Spelet har suttit i fyra av deras sex senaste inbördes möten.

  • Det är Pirlos första tävlingsmatch som Juventus-tränare, vi tror på ett hungrigt lag som vill prestera inför den nya tränaren.

Ligapremiär för Pirlos gäng

Serie A är äntligen tillbaka och de regerande mästarna kliver in i ligaspelet under söndagen. Juventus tar emot gästande Sampdoria hemma på Allianz Stadium. Det har hänt en del kring Juventus sedan uttåget i Champions League. Den förre detta legendaren Andrea Pirlo har tagit över skutan och är den personen som ska föra klubben framåt. Ett väldigt intressant val eftersom att Pirlo nyss gått klart sin tränarutbildning och har därmed väldigt lite erfarenhet i den rollen.

Men vi alla vet att Pirlo var en extremt smart fotbollsspelare och med lite tid känns Pirlo som en perfekt tränare för Juventus. Den gamle damen har värvat in ett antal spännande spelare i detta sommarfönstret. Mittfältarna Arthur och McKennie har anslutit, lägg även till vår egna Dejan Kulusevski som nu tillhör storklubben. Det har ryktats en del om att svensken kommer bilda anfallspar med Ronaldo under söndagen. Juventus visade sin briljans i offensiven när de mäktade med fem mål mot Serie B-klubben Novara. Hemmalaget har löst över 2.5 mål i elva av deras 13 senaste matcher. Vi tror att Juventus vinner med ett par bollar i denna ligapremiären!

Tuff uppgift

När spelschemat till Serie A lottades den här säsongen – stod det klart att Sampdoria fick den allra tuffaste uppgiften i premiären, nämligen de regerande mästarna Juventus. Men man kan även se det från den ljusa sidan och tänka att det är bättre att möta Juventus innan de har spelat ihop sig. En premiär är alltid oviss och det är svårt att få spelet att stämma direkt, Sampdoria kommer få sina lägen under söndagen.

Men vi vet att Juventus försvar är oerhört stabilt, det gäller alltså för bortalaget att vara väldigt effektiva med de få chanser de kommer skapa. Överspelet har suttit i fyra av deras sex senaste inbördes möten. Den erfarna anfallaren Fabio Quagliarella har visat prov på sin målfarlighet trots sin höga ålder. Tränaren Claudio Ranieri är framförallt känd för sin magi-säsong med Leicester, men nu ska italienaren försöka ta Sampdoria till högre höjder. Vi tror däremot att gästerna får det tufft i premiären!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/9 kl 10.10

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.