Match: Inter-Southampton (Europa League) | Speltips: Southampton | Odds: 3,40 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: CherryCasino

Ett kaosartat Inter tar emot Southampton, och tvåan till 3,40 är årets överodds alla kategorier. Det är en grov skrällvarning här.

Inter är ett lag i fullkomlig kaos. Tre raka förluster kommer man med, och i Europaspelet har man mer eller mindre skämt ut sig. Sist i gruppen efter två förluster och 1-5 i målskillnad, och nu ställs man alltså mot ett formstarkt Southampton som toppar gruppen. Hur är det möjligt att Inter ger lägre odds än engelsmännen, förstår verkligen inte det. I truppen är det rena rama kaoset, lagkaptenen Icardi släppte nyligen ut sin självbiografi där han mer eller mindre livshotade Curva Nord, Inters ultras, som i ett möte med Sassuolo för två år sedan buade ut och konfronterade argentinaren efter att Inter förlorat den matchen. Det var ett avslutat kapitel liksom, varför riva upp gamla sår? Curva Nord har gått ut med att Icardi inte ses som kapten av fansen och att han är död i deras ögon, i helgens ligamöte mot Cagliari applåderade stora delar av publiken när argentinaren missade en straff. Ni hör själva hur det låter..

Kan inte låta bli att hugga på Southampton till 3,40, man är väldigt formstarka och man kan absolut åka hem med tre poäng. Lycka till vid rygg!