Match: Modo-Timrå | (Hockeyallsvenskan) Speltips: Timrå | Odds: 2,45 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: CherryCasino

Inte mycket mer att säga än att gårdagen var bedrövligt dålig från min sida, riktigt värdelös faktiskt. Jag trodde på att City kunde spela jämnt men nej, tydligen inte då man kollapsade helt och drog dessutom på sig ett rött kort.

Efter 11 spelade matcher ligger Modo i botten med endast 12 inspelade poäng och krisen i klubben blir allt större med tanke på att man egentligen är ett lag som ska vara med högt upp i SHL med den historiken som klubben har. Formen ser även den riktigt usel ut då man har fyra raka förluster, en av dessa sticker ut lite extra i.o.m resultatet 6-2 mot Karlskoga. Det lär bli tufft även ikväll med tanke på att det är serieledarna man möter samtidigt som man själva inte får något att stämma just nu.

Timrå däremot går som tåget och inget verkar kunna stoppa dom just nu, iallafall inte om man kollar på vad man hittills visat upp. Man har slagit Pantern med 7-1, Oskarshamn med 3-0, Tingsryd med 4-0, Södertälje med 3-0 och Västervik med 6-2. Det är onekligen ett riktigt imponerande facit efter endast 11 spelade matcher och ändå har man hunnit vinna med sådana här fina siffror. Om man räknar bort förlusterna mot Björklöven och AIK så har man vunnit 11 raka matcher, det är tämligen en riktigt fin prestation på så många matcher.

Hockeyallsvenskans serieledare bör inte ha några större problem med att slå ett avdankat Modo som dessutom har fyra raka förluster, samtidigt som Timrå har vunnit i princip allt de senaste två månaderna. Jag testar raka tvåan på Timrå till 2,45x pengarna, ett spel som känns riktigt stabilt till ett dessutom riktigt fint odds.