Match: Slovan Liberec-Fiorentina (Europa League) | Speltips: Fiorentina | Odds: 1,85 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: CherryCasino

Fiorentina har haft det tufft den senaste tiden, nu gästar man Slovan Liberec i Europa Leagues tredje omgång och skulle man ta en seger tar man ett stort kliv mot avancemang.

Italienarna har inlett Europa League-äventyret bra, till skillnad från den knackiga inledningen i ligaspelet. Fyra poäng efter två matcher och alltjämt obesegrade, man toppar gruppen i skrivande stund, och skulle man åka hem med tre poäng så är avancemanget riktigt nära till hands. I andra omgången senast krossade man Qarabag med hela 5-1 hemma, ett rejält styrkebesked. Känns ändå som att en Europa League-triumf skulle kunna vara säsongsräddaren, för i ligaspelet ligger man på en 14:e plats och det skulle inte vara helt fel att satsa alla kort här. Med lite flyt i en eventuell lottning så kan man gå riktigt långt, men då får man inte underskatta vikten av att knipa förstaplatsen, vilket i sig kräver tre poäng här. Mot ett Liberec som senast föll hemma mot PAOK med 2-1 är tre poäng absolut ingen omöjlighet.

Visst råder det lite klasskillnad här ändå och oddset på Fiorentina lockar en aning. Av allt att döma kommer starkast möjliga startelva att spela och till 1,85 är den raka tvåan väldigt intressant. Lycka till vid rygg!