Match: Lahti Akatemia – PEPO (Finland) | Speltips- Över 2,5 mål | Odds- 1,60 | Spelstopp 17:29 | Spelbolag: Bethard

Riktig skit inatt, 1-0 efter första halvlek och så i andra blir det ytterligare fyra stycken. Otroligt!

Jag tror att vi har hittat något riktigt fint i Finland idag faktiskt, hemmalaget är riktigt målglatt och det blir allra deras flesta matcher över 2,5 mål. Vissa matcher har även runnit iväg extra mycket och det finns exempel där de vunnit med 9-0 t.ex. Under de senaste 20 matcherna har man gjort hela 49 (!!) mål men ändå har man läckt en del bakåt i en del av matcherna.

Bortalaget Pepo har inte gjort lika många mål eller övertygat på sammma sätt men noterbart är att man spelat över 2,5 mål i ALLA av årets seriematcher vilket bådar gott för eftermiddagen. I övrigt verkar laget ha tagit en paus eller liknande från fotboll då jag endast hittar statistik från årets serie och matcher långt tillbaka i tiden. Det har givetvis ingen betydelse men om någon har koll på varför så får ni gärna höra av er.

Men iaf, jag spelar över 2,5 mål i matchen till 1,60x hos Bethard. Det är tydligt att det är två lag som visat att man både kan göra men även släppa in mycket mål. Räkna med att hemmalaget gör några baljor samtidigt som jag tror Pepo kan utmana vilket öppnar för mål även från deras sida.