Match: Derby-Liverpool (Ligacupen) | Speltips: BLGM NEJ | Odds: 1,83 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

Ett svagt Derby tar emot Liverpool i ligacupen. Finner inget värdefullt på 1X2-marknaden, istället fokuserar jag på BLGM-spelet som jag – aningen oväntat – inte tror på för fem öre. Jag brukar ofta lira BLGM-spelen, lite av mitt favoritspel men måste jag gå emot den här gången.

Derby ligger på tjugonde plats i Championship efter åtta matcher, med en vinst, tre oavgjorda och fyra förluster på de åtta inledande matcherna. Offensiven har verkligen varit katastrofal, endast två (!) mål har det blivit framåt på dessa matcher. Tror inte det “lossnar” målmässigt mot ett formstarkt Liverpool, trots att Klopp väntas rotera en aning. Framför allt lär det roteras i offensiven, där Origi exempelvis väntas ta en plats från start.

Här tror jag att Liverpool tar en 0-1/0-2-seger. Jag skulle kunna spela att Liverpool vinner OCH håller nollan, men helt ärligt har jag aldrig litat på Liverpool och jag väljer att säkra upp ett 0-0-resultat. Spelar att båda lagen INTE gör mål till fina 1,83 på CherryCasino.