Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Dalen vann övertygande mot Höllviken senast.

  • Dalens nyckelspelare i toppform. Christoffer Andersson med poängkalas senast.

  • Måns Parsjö-Tegner står mellan stolparna i hemmalaget och brukar steppa upp i dessa matcher (en av, om inte den bästa, målvakten i Sverige).

  • Storvreta har saknat någon spelare hit och dit senaste matcherna.

  • Storvreta gör vad som krävs för att vinna sina matcher, men har ingen direkt toppform just nu. Tror därför Dalen kan stå emot bra på hemmaplan!

Viktiga hemmaspelet

Dalen kommer från en varierande period där man blandat och gett resultatmässigt en hel del. Senast körde man över stackars Höllviken och man visade en väldig klass, medans man haft problem mot andra lag i andra matcher den senaste tiden, tex hemmaförlusterna mot Helsingborg och Sirius. Det skall tilläggas att Dalen har lättare att möta topplagen, då man väldigt ofta steppar upp i de matcherna. Nu väntar en match i den sektionen när Storvreta äntligen får gå in genom dörrarna i Umeå Energi. Senast man var på plats stannade man i bussen och vägrade spela matchen pga smitta i hemmalagets trupp.

Nu skall, förhoppningsvis, matchen spelas den här gången. Jag har både hopp och stor tro till Dalen inför den här drabbningen. Man har stått upp bra mot storlagen den här säsongen, precis som man brukar och det tror jag att man gör även denna kväll. Storvreta är på pappret det bättre laget, men Dalen är sällan ett lag som ger sig i dessa mötena. Räkna inte bort hemmalaget med flera av sina nyckelspelare i toppform!

Storstjärnan saknas

Tobias Gustafsson saknades i Storvretas vinst mot Team Thorengruppen senast. Det gick bra ändå, man vann matchen och gjorde vad som krävdes för tre poäng i princip. I storstjärnans frånvaro klev andra backar fram, nämligen hela sex stycken. Väldigt bra utdelning från bakplan alltså, något som tränare Oscar Lundin var väldigt nöjd med efter matchen. Nu återstår det att se om Tobias Gustafsson är tillbaka till mötet med Dalen, det är fortsatt väldigt oklart men antagligen är han det efter en tids frånvaro. Vreta åker återigen till Umeå, denna gången för att ta igen en match som tidigare blev framflyttad.

Att Storvreta utan den absoluta toppformen skulle åka upp och köra över Dalen ser jag som högst otroligt. Jag tror snarare att man kan få hårt motstånd, tufft framförallt då Dalen inte är något lätt lag att handskas med. +2,5 spelet på hemmalaget skall räcka långt här, det kan med största sannolikhet bli en väldigt tight och jämn match under onsdagskvällen.

Speltips.se ger tipset:

Dalen +2,5 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.