Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Arizona spelade väldigt bra hockey i de två första perioderna.

  • Arizona ledde med 2-1 efter de två första perioderna.

  • Arizona ledde med 28-15 i skott efter de två första perioderna.

  • Arizona har alla möjligheter i världen att slå Vegas nu efter att ha mött dem en gång och sålänge man spelar 100% i tre perioder så kommer det bli tufft för hemmalaget.

  • Det är för bra odds på Arizona för att inte testa det här spelet.

Vände sent

Vegas Golden Knights är nu 3-0-0 efter att ha tagit sin tredje raka seger på hemmais med en 4-2 seger över Arizona Coyotes som är 1-1-1 under natten till tisdag i T-Mobile Arena. Detta blir andra mötet lagen emellan på kort tid och det är Vegas som går in i matchen med störst självförtroende. I matchen senast så var det Arizona som öppnade målskyttet efter halva den första perioden när Tyler Pitlick hittade rätt i box play. Nick Schmaltz utökade sedan ledningen till 2-0 med 9:35 kvar av den andra perioden i power play. Det var efter det där man tappade det, Max Pacioretty reducerade till 2-1 i slutet av den andra perioden för att få in Vegas i matchen igen. Det var i den tredje perioden man vände helt, Reilly Smith gjorde det första målet efter 4:11 spelade innan Chandler Stephenson gav Vegas ledningen. Smith sköt sedan in det avgörande 4-2 i ett öppet mål.

Tuff bortamatch

Coyotes förlorade sin första match efter fulltid senast mot Vegas Golden Knights som tidigare nämnt i T-Mobile Arena. Slutresultatet 4-2 speglade kanske inte hela matchen utan snarare den tredje perioden. Arizona spelade väldigt bra och ledde med 2-1 efter två perioder spelade samtidigt som man ledde med 28-15 i skott. Det var dock i den tredje perioden som man tappade det helt och släppta in tre obesvarade mål varav ett var i tom kasse. Både tränare och spelare sa i intervjuerna efter matchen att det inte räcker att spela sitt bästa i två perioden utan man måste fullfölja hela vägen och det stämmer väldigt bra. Arizona har absolut möjlighet att slå Vegas och oddset som erbjuds på att det händer är för bra för att tacka nej till. Jag kommer välja att spela Arizona Coyotes ML i den här matchen vilket betyder att vid ett oavgjort resultat efter övertid så får vi pengarna tillbaka.

Speltips.se ger tipset:

Arizona Coyotes (ML) hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/1 kl 19.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.