Bayern München vinner och båda lagen gör inte mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/10 kl 15:30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atletico Madrid har bara gjort två mål på sina tre senaste matcher i ligan.

  • Bayern München har vunnit fyra raka matcher.

  • Atletico Madrid kommer förmodligen satsa mer på defensiven i denna match.

  • Bayern München har inte tappat poäng på hemmaplan sedan den nionde februari.

Bayern München fortsätter på det vinnande spåret

Det ser inte ut som att mycket har ändrats hos förra säsongens trippelvinnare Bayern München. Utöver 4-1 förlusten mot Hoffenheim har Bayern vunnit resten av sina inledande matcher och de ser i stort sett lika dominanta ut som de gjorde under förra säsongen. Öppningsmatchen mot Schalke 04 slutade i hela 8-0 till Bayern och senast borta mot Arminia Bielefeld blev det en stadig 4-1 vinst.

Nu kommer Bayern dock ställas inför sin största utmaning hittills. Atletico Madrid är inget lag man gör mål på särskilt lätt, för om det är något Diego Simeone kan är det att disciplinera sitt lag och bygga upp en stark defensiv grund. Bayern är förstås rejält starka på hemmaplan och de kommer säkerligen att föra spelet under stora delar av matchen, men Atletico är ruskigt jobbiga att möta. Los Rojiblancos starka defensiv kommer dock både med sina fördelar och nackdelar.

Atletico svaga offensivt på sistone

Atletico Madrid kanske är världens bästa defensiva lag, men det lämnar ju en hel att önska i offensiven också. Deras matcher mot Huesca och Villareal slutade båda 0-0 och det var knappast några matcher där Atletico dominerade heller. I öppningsmatchen däremot vann de med 6-1 mot Granada, men där får man också ha i åtanke att Granada vilade flera spelare inför deras Europa League-playoffmatch mot Malmö FF. Värvningen av Luis Suarez har än så länge varit väldigt lyckad dock och förväntningarna är stora på att han ska fortsätta bidra med sin målproduktion.

Så rum för förbättring finns det absolut hos Diego Simeones manskap, men man får heller inte glömma bort att Atletico Madrid är obesegrade än så länge så de kommer definitivt inte lägga sig platt bara för att de möter de regerande CL-mästarna på bortaplan. De kommer göra det svårt för Bayern matchen igenom, tyvärr lär det inte räcka för att sno med sig någon poäng. Därför blir mitt speltips att Bayern München vinner och Atletico Madrid blir mållösa.

Speltips.se ger tipset:

Bayern München vinner och båda lagen gör inte mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/10 kl 15:30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.