Joakim Östman|20 oktober, 2021, 11:40

Jag väljer att spela på under 3,5 mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • I tre av Napolis fem senaste matcher har spelet under 3,5 mål suttit.

  • Legia Warszawas inledande två matcher i Europa League har slutat under 3,5 mål.

  • Napoli kommer rotera deras startelva i denna matchen.

  • Legia Warszawa har inte släppt in något mål i deras två första omgångar av Europa League spelet.

  • Frågetecken riktas till hur stort fokus Napoli väljer att lägga på deras Europa League spel.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Under 3,5 mål i matchen hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Formstarka Lag

Napoli är onekligen ett lag i harmoni när de på hemmaplan tar emot Legia Warszawa. Napoli har imponerat under säsongsinledningen och nya tränaren Luciano Spalletti har fått en drömstart. De har efter åtta omgångar full pott i Serie A där Napoli går för scudetton. I senaste matchen såg de ut att tappa deras första poäng. Då dök Victor Osimhen upp med ett sent mål och fixade segern med sitt 1-0 mål. Victor Osimhen är en av de spelarna som imponerat mest under inledningen på säsongen. I honom ser Napoli ut att han en blivande världsstjärna, potentialen finns verkligen kan vi konstatera.

Legia Warszawa har överraskat oss positivt under det två första omgångarna av Europa League. De står på full pott efter deras två första matcher. Där segern senast med 1-0 mot Leicester var väldigt imponerande. Legia Warszawa har med det skaffat sig väldig fina förutsättningar inför fortsättningen av gruppen. Ett avancemang ser nu ut att vara inom räckhåll trots den tuffa gruppen de hamnat i.

Rotation att vänta

Napoli har trots deras enormt fina form endast tagit en poäng i gruppen efter de inledande två omgångarna. Poängen togs på bortaplan mot Leicester där Napoli mycket starkt vände ett 2-0 underläge till delade poäng. Senast förlorade Napoli dock mycket överraskande hemma mot Spartak Moskva med 2-3. Förklaringen till det handlade till stora delar om att Napolis startelva var väldigt reservbetonad. Rotation hos hemmalaget blir det med största sannolikhet även i mötet mot Legia Warszawa. Spelschemat är tight och för Napoli väntar en tuff bortamatch mot Roma i helgens Serie A omgång.

Napoli ska rimligtvis vara favoriter i matchen men med tanke på rotationen som är att vänta avråder jag spel på Napoli i denna matchen. Sett till hur bra Napoli startat ligan synar jag att fokuset inte heller är fullt riktat mot Europa League. Legia Warszawa har även visat att att de besitter mycket kvalitet i truppen. Jag väljer istället att spela på under 3,5 mål i detta mötet. Legia Warszawa har inte bara vunnit under inledningen utan har även hållit nollan i båda deras matcher. Försvaret har sett ramstarkt ut och för Legia Warszawas kommer motivationen vara på topp.I tre av Napolis fem senaste matcher har även spelet under 3,5 mål suttit. Givet dessa förutsättningar synar jag underspelet i denna match.

fotboll, Europa league
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Napoli - Legia Warszawa
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.