shaktar donetsk +1,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/10 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Madrid förlorade senast mot La Liga-nykomlingarna Cádiz – på hemmaplan.

  • Real Madrid lär vila flertalet nyckelspelare inför helgens oerhört viktiga match mot Barcelona.

  • Shaktar Donetsk ska inte underskattas i europeiska turneringar, där man har mycket rutin.

  • Shaktar har fem raka utan förlust.

  • Shaktar kommer med en seger på 5-1 i bagaget.

Inga komfortabla tre poäng för de vitklädda

Det är en rätt tuff grupp Real Madrid lottats till, där man utöver ukrainska motståndet ställs mot både Inter och Borussia Mönchengladbach. Tre fina poäng och en härlig prestation direkt i öppningsmatchen hade således varit att föredra för de spanska giganterna – men en tuff uppgift väntar. Real Madrid har inte fått någon superstart på säsongen hemma i La Liga, där man hittills noterats för en resultatrad på 3-1-1. Visst, inget katastrofalt facit såklart, men med tanke på hur man avslutade förra säsongen hade lite mer förväntats av Los Blancos. Nu senast förlorade man med 1-0 på hemmagräs mot nykomlingarna Cádiz. Ingen optimal dagsform med andra ord.

Addera därtill att Real Madrid sannolikt kommer rotera en hel del i startelvan, där spelare som Ramos och Benzema kan komma att bänkas. Laget spelar El Clásico mot Barcelona i helgen, en match av allra största prio. Blir intressant att se hur Zidane väljer att gå tillväga här, men jag tror knappast på någon överkörning. Shaktar Donetsk ska inte underskattas!

Handikappspelet

Shaktar Donetsk har nått gruppspelet i Champions League i år igen, så som det så väldigt ofta sett ut under de senaste åren. Förra säsongen hamnade man på en tredjeplats i sin grupp efter att ha spelat mot både Manchester City och Atalanta – men man var endast en poäng ifrån avancemang till åttondelsfinal. Det har blivit två raka sådana placeringar i gruppspelet, och dessförinnan avancerade man faktiskt ur gruppen. Det är alltså inte vilket lag som helst Real Madrid ställs mot, utan ett lag som alltjämt levererar i Champions League och som kommer med en hel del rutin.

Shaktar har fem raka utan förlust inför mötet, där man senast vann mot ukrainskt motstånd med 5-1. Visst, klasskillnad på de lagen man stöter på till vardags och Real Madrid, men man kommer med en fin form och ska helt klart kunna störa spanjorerna. Hade inte förvånat med förlust men isåfall med knappa marginaler. Handikappspelet erbjuder ett odds på hela två gånger pengarna – givet spel i mina ögon!

Speltips.se ger tipset:

shaktar donetsk +1,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/10 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.