Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atlético Madrid är obesegrade hittills i ligaspelet med fem vinster och två kryss

  • Barcelona har inte riktigt hittat rätt under Koeman även om man komfortabelt besegrade Betis senast

  • Atlético Madrid har endast släppt in två mål på sju matcher i La Liga, överlägset bäst facit i serien

  • Atlético Madrid har vunnit fyra av sina fem senaste matcher, ett kryss mot Lokomotiv Moskva som undantag

  • Barcelona har en vinst i de fem senaste ligamatcherna

Tar poäng!

Atlético Madrid har fått en ruskigt bra start på säsongen, endast tre poäng bakom serieledande Sociedad men med två matcher mindre spelade. I takt med att både Barcelona och Real Madrid ser väldigt svajiga ut har Atlético levererat, kanske är det dags för klubben att spela hem sin första ligatitel sedan 2013/14? Det hade ju faktiskt inte förvånat speciellt mycket med tanke på hur det ser ut just nu. När Atlético tar emot Barcelona under lördagskvällen räknar jag med att katalanerna får det tufft. Madrid-laget är alltid svårspelade, inte minst just nu när man kommer med en riktigt fin form.

Atlético är obesegrade hittills i La Liga, med fem vinster och två kryss. Endast två insläppta mål ända sedan seriestarten. Dagsformen är dessutom mycket fin – man har vunnit fyra av de fem senaste matcherna där undantaget var ett kryss mot Lokomotiv Moskva i Champions League.

Laget saknar Suárez där framme, ett tungt avbräck. Men man har fortfarande bra med kvalitet framåt i form av Correa. En formstark Felix lär utgöra ett stort hot för Barcelonas defensiv därtill.

Övertygar inte

Barcelona har inte alls kommit igång under sin nya tränare Ronald Koeman. Visst, man har noterats för några imponerande vinster, men nederlagen har blivit för många och det känns inte som att spelet sitter där det ska. Lionel Messi har dessutom inte alls lyckats under Koeman, så man har en hel del att jobba på. 5-2 senast mot Betis var en fin prestation av laget, men Betis drogs med ett rött kort och betydligt tuffare motstånd väntar på lördag. Barcelona har ju faktiskt bara en vinst i de fem senaste matcherna i ligaspelet, ett direkt kasst facit och inga siffror vi är vana vid att se Barcelona noteras för. Betydande skillnad på formen lagen går in på planen med här.

Att besegra Atlético Madrid på Wanda är en ruskigt tuff uppgift, Atlético är obesegrade där sedan säsongsstarten med en målskillnad på 12-1. Detta samtidigt som Barcelona alltjämt visar sig svaga på resande fot. Har alltså väldigt svårt att se katalanerna hämta tre poäng ifrån detta mötet, håller Atlético som snäppet vassare för tillfället.

Dubbelchansen bjuder upp!

Speltips.se ger tipset:

1x hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/11 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.