Marcus Råsberg|20 november, 2023, 09:12

Jag väljer att spela på NY Rangers ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rangers har vunnit fyra raka matcher

  • Rangers är obesegrade efter full tid i 11 raka matcher

  • Dallas har blandat och gett på hemmaplan

  • Rangers är starka på bortais

Stark form

Natten till tisdag spelar New York Rangers bortamatch mot Dallas Stars i American Airlines Center. Det är lagens första möte mellan varandra den här säsongen och båda har inlett säsongen riktigt starkt och leder sina respektive divisioner. Trots att Dallas är favoriter inför mötet så ser jag anledning att tro på bortalaget.

New York Rangers har en riktigt stark form just nu. Laget har vunnit fyra raka matcher och är otroligt svårslagna. e har gjort 18 mål och endast släppt in 10 mål dessa matcher. Offensiven är riktigt stark för Rangers samtidigt som Shesterkin spelar bra i kassen för sitt lag.

Det snackas och skrivs förvånansvärt lite om New York Rangers trots att de leder sin division och spelar fantastiskt bra hockey. Rangers “smyger i vassen” och Dallas kommer få en rejäl utmaning!

Starka på bortaplan

Rangers har varit riktigt stara på bortaplan den här säsongen. De har endast förlorat en match efter full tid på totalt nio spelade matcher. Samtdigt som Rangers är starka på bortaplan så har Dallas blandat och gett på hemmaplan. Dallas har vunnit fyra av sina sju hemmamatcher och de tappade en 3-0-ledning mot Colorado senast där Avs gjorde hela sex mål den andra halvan av matchen och Stars föll med 3-6. Ett rejält tapp och slag mot lagets självförtroende inför nattens möte.

Rangers trivs mot Dallas och har vunnit fyra av de fem senaste inbördes mötena mellan lagen. Dessutom har de vunnit tre raka matcher i American Airlines Center. Jag tror att det, mycket väl, kan bli en jämn tillställning men att bortalaget drar det längsta strået. Med dessa anledningar väljer jag att placera New York Rangers Money Line hos Unibet till ett fint odds på 2,07.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
Dallas - NY Rangers
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.