Marcus Råsberg|20 november, 2023, 09:15

Jag väljer att spela på Edmonton ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Oddset är riktigt bra på Edmonton

  • Oilers har fin historik mot Panthers

  • Oilers behöver steppa upp

  • Edmonton har spelat bra de senaste matcherna

Behöver ta poäng

Natten till tisdag spelar Edmonton Oilers bortamatch mot Florida Panthers. Florida har endast förlorat en av sju hemmamatcher den här säsongen och de är uppsatta som klara favoriter inför mötet. Trots detta finns anledningar att ge Edmonton chansen.

Edmonton är i stort behov av poäng då de ligger näst sist i Pacific Division med ynka 11 poäng på 16 matcher. De är en bra bit ifrån slutspel och just nu ser du ut att kunna missa slutspel om de inte steppar upp. Edmonton har ett fantastiskt bra lag och de har kommit igång senaste matchetrna där de vunnit tre av sina fyra senaste och även om de förlorade mot Tampa senast så var det väldigt små marginaler som gjorde att Lightning tog två poäng i det mötet. Edmonton fick produktion från flera femmor och det enda som saknades var leveransen från deras stora stjärnor.

Trivs mot Panthers

Oddssättarna håller Florida som starka favoriter inför mötet. Jag kan hålla med om att de, oddsmässigt, bör hållas som favoriter men med det sagt så anser jag att 2,28 i odds på Edmonton Money Line är alldeles för högt. Att Oilers ska vinna efter full tid eller efter förlängning är helt klart rimligt och något som helt klart är spelvärt satsa på.

Edmonton har fin historik mot Florida i inbördes möten. De har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och statistiken i Florida är helt överlägsen till fördel Oilers där de vunnit hela 11 av de 12 senaste matcherna. Oilers är i behov av poäng, de har spelat bra senaste matcherna, oddset är fint och de har dessutom fin historik mot Florida. Ja, det finns många anledningar att trotsa oddssättarna inför mötet och jag väljer att testa Edmonton Money Line hos Unibet till ett fint odds på 2,28.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:00
Florida - Edmonton
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.