Christoffer Svensson|20 november, 2023, 12:56

Jag väljer att spela på att bortalaget gör över 4.5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Klasskillnaden är total mellan lagen.

  • Nederländerna har en bred offensiv.

  • Gibraltar har det tufft och förlorade med 0-14 mot Frankrike under lördagskvällen.

Räcker inte till

Gibraltar har det fortsatt tungt i kvalspelet med sju raka förluster och nu 0-35 i målskillnad. Man hade under lördagskvällen en lång kväll på bortaplan mot Frankrike när man släppte in sju mål i varje halvlek och förlorade med 0-14. Det kunde varit mer än så då fransmännen verkligen var på spelhumör och körde på under hela matchen samtidigt som Gibraltar fick sin vänsterback Santos utvisad och han missar därmed denna matchen som är den avslutande i detta kvalspel.

Man kämpar det som går, men man räcker helt enkelt inte till och när man nu möter gruppens näst bästa lag så kan det återigen bli en jobbig historia för Gibraltar denna afton.

Vill avsluta på ett bra sätt

Nederländerna har gjort det som krävts då man vunnit alla matcher i kvalspelet förutom de två matcherna mot Frankrike. Man vann på hemmaplan i helgen med 1-0 mot Irland efter ett tidigt mål av Wout Weghorst och man säkrade därmed avancemang till nästa års EM-slutspel i Tyskland.

Man har väl möjligtvis inte levererat som önskat när det kommer till offensiven där det finns ett flertal namnkunniga spelare i Gakpo,Weghorst,Simons och Malen då man endast stått för elva mål framåt på sju matcher under detta kvalspel. Därför tror jag nog man nu vill avsluta på absolut bästa sätt och även få igång målskyttet och vad passar då bättre än att möta en uppgiven gruppjumbo som läcker bakåt. Här kommer det att bli full kontroll på matchbilden direkt från start med förhoppning om att spräcka målnollan tidigt och mot ett tröttkört Gibraltar så kan det bli en riktigt fin tisdagskväll för Nederländerna om skärpan är den rätta. Jag tror på 7 eller 8-0 till bortalagets fördel!

fotboll, em-kval
|
units: 3/5 - spelstopp: 20:45
Gibraltar - Nederländerna
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.