Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bruno Fernandes har mäktat med fem mål på sju ligastarter den här säsongen.

  • Fernandes gjorde två mål och en assist i senaste 3-1 vinsten över Everton.

  • West Brom har släppt in flest mål i hela ligan tillsammans med Leeds, nämligen 17 insläppta mål på åtta ligamatcher.

  • Portugisen tar i princip alla fasta situationer i Manchester United.

  • West Brom har två raka förluster i bagaget.

Ljusglimten i Uniteds svaga inledning

Premier League är äntligen tillbaka och vi rivstartar lördagen med flera spännande ligamatcher. Undertecknad väljer att testa en spännande målskytt inför tillställningen mellan Manchester United och West Bromwich. Vi är inne i den nionde omgången av Premier League och det är viktiga poäng som står på spel för båda lagen. United-tränaren Ole Gunnar Solkjaer har hängt löst flertalet gånger under den närmaste tiden, men senaste vinsten mot Everton gav i alla fall lite andrum för norrmannen.

Just vinsten mot Everton var ett steg i rätt riktning där United spelade ett rakare spel som gav utdelning. Det var i vanlig ordning kreatören Bruno Fernandes som låg bakom segern med sina två mål och en assist. Portugisen har varit en av de få ljusglimtarna i den annars dystra säsongen som varit. Manchester United har stått för ett bedrövligt ligaspel hittills och hittas därmed på en 14:e plats i tabellen. Men trots Uniteds svaga form har portugisen Fernandes mäktat med fem ligamål hittills. Han ligger bakom i princip allting i Uniteds offensiv och slår även alla fasta situationer. Nu ställs Manchester United mot svaga West Bromwich och en trepoängare är ett måste, annars är risken att tränaren ryker. Vi väljer att testa målskytten inför lördagens drabbning!

Nykomling har stött på problem

Nu till gästerna West Bromwich, nykomlingen har verkligen fått sig en tuff start i Premier League. Klubben har spenderat många säsonger i den engelska högstaligan men på senare år har de huserat i Championship. Men till slut kom den efterlängtade uppflyttningen efter en fin andraplats i Championship förra säsongen. Men sedan uppflyttningen har det mesta varit negativt för West Bromwich.

Bortalaget fick känna på den stora temposkillnaden redan i premiären, där körde Leicester City över West Brom med hela 0-3. Nu har de spelat hela åtta omgångar och vi undrar fortfarande när laget kommer bli varma i Premier League-kläderna. Deras facit på tre oavgjorda och fem förluster talar för att den här säsongen kommer bli oerhört tuff. West Brom har släppt in hela 17 mål på åtta ligamatcher och därmed måste man ifrågasätta spelartruppens kvalitet. Hur som helst blir det sannolikt en bottenstrid för nykomlingen och det här är en match Manchester United ska dominera. Men den här säsongen har bjudit på massvis med skrällar redan och därför väljer vi att testa en målskytt istället!

Speltips.se ger tipset:

Bruno Fernandes gör mål hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/11 kl 20.11

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.