Kevin Andersson|20 november, 2023, 09:00

Jag väljer att spela på Över 6 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • I de fem senaste matcherna lagen emellan i Nashville har spelet suttit i fyra utav dem.

  • Colorado gör extremt mycket mål och är rankade trea i ligan.

  • Nashville bör kunna göra sitt för att komma över 6 mål med tanke på deras senaste prestationer.

Första segern på över två veckor

Nashville Predators kommer från en seger hemma mot Chicago Blackhawks med en slutlig poäng på 4-2. Detta skulle vara Nashvilles första seger sedan den 4 november. Predators lyckades göra fyra mål i sin senaste match, vilket ökade deras genomsnittliga antal mål per match till 3,00. Deras powerplay har också förbättrats och är nu rankat 13:e totalt med 21,2%. Tyvärr är deras boxplay ett av de sämsta specialteamsen i ligan och rankas 30:e totalt med 71,2%.

Juuse Saros har varit den främsta målvakten för Predators. Saros har inte spelat bra den här säsongen och har ett facit på 4-9-0 med ett målsnitt på 3,23 och en räddningsprocent på .892. Förra säsongen avslutade Saros på 33-23-7, ett målsnitt på 2,69 och en räddningsprocent på .919. Han kommer att behöva börja spela bättre annars kommer han aldrig att nå sina siffror från förra säsongen.

Målmaskin

Colorado Avalanche beger sig till Nashville efter sin seger i Dallas på lördagen med ett slutresultat på 6-3. Detta skulle vara Colorados tredje raka seger och sjätte på bortaplan av nio matcher borta. Colorado har gjort mål som galningar och deras match mot Dallas visar detta. Colorado är rankad trea i ligan i genomsnittliga mål per match med 3,81. Trots att deras powerplay-procent endast är 19,0%. De försvarar sig också bra med ett målsnitt på 3,06 och en boxplay-procent rankad femma totalt i NHL.

Alexandar Georgiev är förstamålvakt för Colorado Avalanche och trots hans rekord har han inte spelat särskilt bra. Georgiev är 10-4-0 den här säsongen, vilket är fantastiskt tills du inser att han har ett målsnitt på 3,01 och en räddningsprocent på .890. Detta säger mig att Colorado vinner mindre från hans målvaktsspel och mer från deras målskytte.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
Nashville Predators - Colorado Avalanche
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.