Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Under de sex senaste mötena mellan lagen så sitter spelet i samtliga matcher.

  • De två senaste matcherna mellan lagen har innehållit ett mål.

  • Spelet sitter i tre raka Newcastle-matcher.

  • Det lär inte bli någon hawaii här inte, trötta ben i formstarka Chelsea efter uppehållet. Newcastle nöjda med poäng och lär försöka göra det svårt för gästerna.

  • Chelsea har varit starka defensivt senaste tiden och lär inte släppa till mer denna förmiddag.

God chans

Newcastle förbereder sig för kamp mot Chelsea, ett möte som man har en gyllene möjlighet att göra det tufft för storklubben. Gästerna kommer med flertalet spelare som matchats hårt med matcher senaste tiden, medans hemmalaget har betydligt färre spelare som varit ute på landslagssamling tex. Frågan är om kvaliteten håller, det är trots allt ett formstarkt Chelsea man möter och spelarna har varit med om detta förut. Jag tror dock att Newcastle kan matcha gästernas framfart ganska bra den här förmiddagen, då det aldrig är lätt att gästa Newcastle.

Under 3.5 mål sitter i sex raka möten mellan Newcastle och Chelsea. Det skall också nämnas att Newcastles tre senaste matcher innehållit under den linan, samtidigt som gästerna fått ordning på sitt försvarsspel. Chelsea favoriter, lär vinna, men inte med stora siffror.

Tuff bortamatch

Frank Lampard var kritisk till det tuffa spelschemat och att Chelsea får spela förmiddagsmatchen under lördagen, så tätt efter landslagsuppehållet. Chelsea fick lösa detta med att ta ett senare träningspass under torsdagen, samma dag som flera spelare kom tillbaka från samlingarna. Här har vi dock proffs och trots att Thiago Silva står över pga långa resor och hårt matchande så tror jag att Chelsea löser detta på ett strålande sätt. Utöver Silva, så saknas också Pulisic. Kai Havertz har varit tillbaka i träning och har återhämtat sig bra efter covid – startar från bänken.

Chelsea har imponerat den senaste tiden och förhoppningsvis kan man bibehålla samma fina form också efter uppehållet. Edouard Mendy har varit säkerheten själv i målet och Kepas framtid ser mörkt ut i Londonklubben. Mendy imponerar, samtidigt som Silva fått ordning på Zouma och försvaret. Under 3.5 mål på bortaplan mot Newcastle ser jag som mycket troligt, då Chelsea kommer styra matchbilden.

Speltips.se ger tipset:

Under 3.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.