Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Villarreal har imponerat stort hittills, inte minst offensivt

  • Real Madrid saknar ett par nyckelspelare, där Sergio Ramos är det största avbräcket. En viktig pusselbit i lagets defensiv

  • Villarreal kommer med fyra raka vinster och man har löst spelet i samtliga matcher

  • Real Madrid blandar och ger, senast åkte man på storstryk mot Valencia med 4-1

  • Villarreal har gjort tolv mål på fyra matcher inför mötet

Går för sin femte seger

Villarreal förstärkte sin trupp inför säsongen och med Emery vid rodret har man lyckats riktigt bra hittills. Man hamnade på en femteplats förra säsongen, men att döma av vad vi fått se hittills hade det absolut inte förvånat om vi får se laget i Champions League nästa säsong. För tillfället ligger man tvåa i tabellen och i Europa League leder man sin grupp komfortabelt efter tre av tre vinster. Laget spelar offensivt och med spelare som Parejo, Moreno, Alcacér samt Gomez utgör man ett stort hot mot alla lag man stöter på, Real Madrid är inget undantag.

Villarreal kommer med fyra raka vinster, oftast komfortabla sådana. Man löser vårt överspel i alla matcher, där man till och med gjort tolv mål sammanlagt. Väldigt imponerande facit. Nu senast hämtade man tre poäng ifrån en bortamatch mot ett ruskigt svårspelat Getafe, bara en sådan vinst säger en hel del. Villarreal spelar riktigt bra fotboll just nu och jag har svårt att se ett svajigt Real Madrid sätta stopp för det maskineri Emery fått igång.

Blandar och ger

Real Madrid lyckas inte hitta formen. Man såg ut att vara på gång efter storvinst mot Huesca och tre poäng mot Mönchengladbach, men sedan fallerade man totalt mot Valencia, 4-1 där. Real Madrid har blandat och gett ända sedan säsongsstarten, så det är väldigt svårt att veta var man har laget just nu. Här kan vi dock räkna med att man kommer stöta på problem – stora sådana. Inte nog med lagets tidigare prestationer och Villarreals form, Real Madrid saknar även sin ledare och nyckelspelare Sergio Ramos på grund av skada. Ruskigt tungt avbräck mot denna Villarreal-offensiv som just nu ser glödhet ut.

Real Madrid, som hade så fin defensiv förra säsongen, har inte lyckats lika bra på den fronten hittills. Sex raka matcher har man spelat utan att hålla nollan – och släppt in minst två mål i hälften av matcherna. Inga siffror vi är vana vid att se från Real Madrid, och desto tuffare blir det nu när Ramos inte är med.

Mitt spel blir Villarreal över 1,5 mål – här finns det spelvärde!

Speltips.se ger tipset:

villarreal över 1,5 mål hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/11 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.