Speltips:

Jag väljer att spela på Bayern München -1,5 mål. Min investering i detta spel blir 1,5/5 units!

Spela här på:

bayern München -1,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/12 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • När Bayern München tog emot Wolfsburg förra säsongen vann man med hela 6-0

  • Bayern har en god dagsform med tre raka vinster

  • Inbördes sett har Bayern tre raka vinster

  • Wolfsburgs form är lite halvdan, man har två förluster, en vinst och ett kryss de fem senaste ligaomgångarna trots att motståndet oftast varit högst överkomligt

  • Bayern München har gjort tolv mål på tre matcher

Poängbehov

Det är ingen hemlighet att Bayern München inte varit sig själva sedan säsongsstarten. De regerande mästarna har stött på mycket problem hittills och placerar sig för närvarande på en instabil tredjeplats i ligaspelet, med fyra poäng upp till både Leipzig och Mönchengladbach. Samtidigt ligger Dortmund på exakt samma antal som Bayern. Kort sagt behövs tre poäng här, toppstriden är otroligt jämn och serieledarna har varit ett stort utropstecken såhär långt in på säsongen. Det råder dock ingen tvekan om att Bayern borde lämna planen med tre poäng under lördagseftermiddagen.

Bayern har briljerat offensivt de senaste omgångarna. Faktum är att man gjort hela tolv mål de tre senaste matcherna. Robert Lewandowski fortsätter ösa in mål, anfallaren är nu uppe i trettio mål bara denna säsongen. Otroliga siffror. Philippe Coutinho är även han i grym målform med fyra mål på tre matcher. Skadelistan hos de tyska giganterna är visserligen väldigt lång, men vad man bör ha i åtanke är att man fixat fram de senaste resultaten utan dessa spelare. Undertecknad räknar med att formen håller i sig även mot Wolfsburg.

Har det alltjämt svårt mot de regerande mästarna

Wolfsburg beger sig till Allianz med en lite halvdan form. Ser vi till de fem senaste ligaomgångarna kan vi konstatera att man har två förluster, ett kryss och en vinst på kontot. Laget hade nog velat ha en bättre form när man ställs mot Bayern på resande fot – inte minst med tanke på att man faktiskt åkte på storstryk med hela 6-0 där i ligaspelet förra säsongen. Rent historiskt har Wolfsburg onekligen haft det tufft mot just Bayern München, inte nog med att man har tre raka förluster mot de regerande mästarna, faktum är att man torskat sju av de åtta senaste inbördes mötena.

Här väljer jag sida i hemmalagets fördel. Bayerns offensiv är alldeles för het för tillfället, såväl kollektivt som individuellt. Bayern München -1,5 mål klickas, men med en lite lägre insats på grund av att hemmalaget varit lite svajiga under säsongens gång samtidigt som Wolfsburg har ett rätt fint defensivt facit.

Speltips.se ger tipset:

bayern München -1,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.