Speltips:

Jag väljer att spela på Inter, asian handicap -1. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Inter, asian handicap -1 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/12 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Inter ligger tvåa i Serie A med en match mindre spelad än tillfällige serieledaren Juventus.

  • Genoa ligger näst sist i tabellen.

  • Senaste två matcherna lagen emellan har slutat med 4-0 och 5-0 till Inter.

  • Genoa har tagit tre poäng på lagets sju senaste matcher.

  • Inter behöver studsa tillbaka efter två raka kryss i ligaspelet.

Bör vinna trots formsvacka

Inter som varit ett av höstens mest positivt utropstecken har den senaste veckan haft en del motgångar. Uttåg i Champions League och närmast i ligaspelet fick man endast med sig ett poäng mot Fiorentina, det var andra raka matchen man kryssade i ligan. Förvisso tufft och och intensivt spelschema men det känns som att Inter är nere i säsongens första formsvacka. Alla lag hamnar i formsvackor, det gäller bara att de inte blir för långvariga.

Nu väntar nästjumbon Genoa på hemmaplan och trots en något nedåtgående trend ska man ta tre poäng. Under hösten har Inter imponerat stort efter 16 spelade omgångar står Milano-laget på 39 poäng, tre bakom Juventus som har en match mer spelad. En vinst på lördag och man får fira jul som serieledare och inleda 2020 med ett litet försprång till scudetton. Inter har tidigare säsonger haft det otroligt lätt för Genoa, förra året vann de svartblåa hemmamötet med 5-0 och bortamötet med 4-0. Frågan är vad lördagens match kommer sluta då Inter i år känns starkare samtidigt som Genoa känns svagare.

Blytung derbyförlust för Genoa

Närmast kommer Genoa från en otroligt tuff förlust i stadsderbyt mot Sampdoria. Rival och bottenmötet såg länge ut att sluta mållöst men i den 85:e minuten drog Sampdoria de längsta strået och spräckte nollan genom inhopparen Manolo Gabbiadini. Förlusten för Genoa gör att man inför den 17:e omgången placerar sig näst sist i tabellen, endast två poäng före Spal. Förutom en uddamålsseger i Italienska cupen mot Serie B-laget Ascoli har inte Genoa vunnit en match sedan i slutet av oktober. Sedan vinsten har man spelat sju ligamatcher och endast plockat tre poäng.

Undertecknad har svårt att se Genoa ta poäng mot Inter på lördag, det är klasskillnad mellan lagen och det finns en anledning att det skiljer 17 placeringar. En rak hemmaseger ger ganska väntat ett ganska lågt odds, av den anledningen riktar vi in oss på ett Handikappspel. Undertecknad klickar i Inter asian handicap -1, spelet sitter om Inter vinner matchen med fler än ett mål. Om Inter vinner med exakt ett mål får vi pengarna tillbaka och om Inter förlorar så går spelet förlorat.

Speltips.se ger tipset:

Inter, asian handicap -1 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.