Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Kunlun har i år förlorat åtta av 36 matcher och man lär få svårt att nå slutspel

  • Avangard Omsk ligger på en andraplats och har goda möjligheter att kunna utmana Bars Kazan om titeln som seriesegrare

  • Kunlun snittar strax under 3,5 insläppta mål per match

  • Avangard Omsk är östra konferensens bästa lag defensivt sett då man har ett snitt på exakt 2 insläppta mål per match

  • Lagen har spelat två gånger mot varandra den här säsongen och i samtliga matcher har Avangard Omsk vunnit

Åtta segrar på 36 matcher

Kunlun har varit en del av KHL ett par säsonger nu och det kinesiska laget har ett litet annorlunda upplägg i år jämfört med tidigare säsonger. Just nu spelar man faktiskt sina hemmamatcher i Moskva, en bra bit från lagets ordinarie stad, Peking. Men det som är synonymt med tidigare säsonger är att det är fortsatt svårt att utmana om slutspelsplatserna. Spelarmaterialet är helt enkelt för dåligt och hittills i år har man tagit åtta segrar på 36 matcher. Inget facit som direkt skrämmer lagen högre upp i tabellen.

För Avangard Omsks del har den här hösten imponerat. Inför måndagens match ligger man på en andraplats i den östra konferensen med elva poäng upp till serieledarna Bars Kazan, däremot med fyra matcher mindre spelade. Därför finns det gott om utrymme att fortsätta bibehålla en topplats och kanske även kunna utmana om seriesegern längre fram i vår.

Släpper in lite mål

Kunlun har den senaste tiden gått ovanligt starkt och man har plockat poäng i sina sex senaste matcher, något som inte alls är vanligt för det här laget. Nu tror jag däremot att den sviten bryts. Senast man förlorade efter ordinarie tid var just mot Avangard Omsk och nu tror jag att man får svårt att stå emot. Gästerna har vilat en vecka medan Kunlun förlorade mot Barys Nur-Sultan senast i söndags.

Avangard Omsk har dessutom betydligt mer att spela för då Kunlun har en lång väg att vandra om man vill spela slutspel. Känslan säger att Kunlun får svårt mot ett av östra konferensens bästa defensiva lag. Den här säsongen snittar gästerna på exakt två insläppta mål per match och ett svagt Kunlun tror jag får problem att plocka poäng. Avangard Omsk –1.5 spelas till 1.78.

Speltips.se ger tipset:

Avangard Omsk –1.5 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/12 kl 15.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.