Speltips:

Jag väljer att spela Toronto Maple Leafs ML i den här matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Toronto Maple Leafs ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/12 kl 18.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Maple Leafs har vunnit fyra utav sina fem senaste matcher.

  • Maple Leafs har vunnit tre av de fyra senaste mötena lagen emellan när man gästat Madison Square Garden.

  • Rangers har bara en vinst på de fyra senaste matcherna.

  • Auston Matthews är verkligen i fin form och Maple Leafs har hittat formen under sin nya tränare, tror inte man tappar farten här!

Orättvist resultat

Rangers spelade väldigt bra i sin senaste match mot Nashville Predators men man hade en hel del otur och det slutade istället i förlust. Predators fick istället några bra lägen som man kapitulerade på och det hela skulle sluta med en 5-2 förlust för Rangers som precis kommit tillbaka till Madison Square Garden efter en lång bortaresa.

Chris Kreider och Artemi Panarin stod för målskyttet i Rangers, Panarin har nu gjort mål i fem raka matcher medans Mika Zibanejad hade två assist i sin tredje raka match med mer än ett poäng på kontot. Det var en match där skotten flög mot Juuse Saros i Nashvilles mål och han fick möta 41 skott under matcher, bara ett ifrån det högsta för säsongen. Det var en jämn match hela vägen och under slutminuterna stod det 3-2 till Predators men det var i ögonblicket som Rangers plockade ut målvakten i jakten på en kvittering som det rann iväg. Nashville kunde enkelt slå in två snabba puckar i tom kasse och slutsiffrorna skrevs till 5-2.

Fyra vinster på de fem senaste

Jack Eichel har varit fenomenal den här säsongen och senast så förlängde han sin poängsvit till 17 raka matcher men det spelade inte någon större roll då Toronto Maple Leafs var snäppet bättre och vann matchen med 5-3. Auston Matthews gjorde två mål, Frederik Gauthier stod för ett mål och en assist medans Frederik Andersen räddade 27 skott för Toronto som nu är 17-14-4 den här säsongen. Man har dock verkligen hittat formen på senaste och man har vunnit fyra av sina fem senaste matcher, den enda förlusten man har kom mot Calgary Flames men i övrigt har man spelat väldigt bra hockey. Nu ställs man mot ett Rangers som har en hel del problem med att hitta sin egen form och förmågan att vinna matcher trots ett spelövertag verkar saknas. Det är ett gynnsamt läge för Maple Leafs att möta Rangers i just nu och jag tror man kommer ta den här segern.

Speltips.se ger tipset:

Toronto Maple Leafs ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/12 kl 18.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.