Speltips:

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Båda lagen gör mål hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/12 kl 13.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i den senaste matchen lagen emellan.
  • Spelet sitter i alla Norwichs hemmamatcher förutom en den här säsongen – alltså i sju av åtta.
  • Spelet sitter i elva av Wolverhamptons 14 senaste matcher. Dessutom sitter spelet i sju raka bortamatcher.
  • Norwich har åkt på en hel del däng på hemmaplan, men lyckas trots det göra hål på motståndarna. Teemu Pukki tenderar att lösa det.
  • Wolverhampton är ett lag som gör en hel del mål, men släpper även in många bakåt. Gästerna har en fin anfallstrio att se upp för.

Tung säsong trots Pukki-glans

Kreativiteten har inte direkt flödat i Norwich. Och solen har verkligen inte lyst med sina strålar över Carrow Road. Här har det snarare varit grått, mulet och regnigt, som de dystra dagarna ständigt är. Visst har man på sistone visserligen fått med sig någon seger borta mot Everton och två kryss mot Leicester respektive Arsenal, men hur långt tar det dem egentligen? Funderingen man dessutom går omkring med handlar väldigt mycket om vad som hade hänt med detta Norwich utan den gode finländaren Teemu Pukki. Han har inte bara avlossat kanoner som tagit vårt grannland vidare till ett historiskt mästerskap, utan han har även varit tongivande i ett alldeles förkastligt lag. I dagsläget parkerar Norwich nämligen på plats 19 i tabellen, en plats som direkt innebär nedflyttning. Tre enstaka vinster och tre kryss är de enda matcherna man har lyckats få med sig poäng. I övrigt har man förlorat hela elva gånger och summa summarum är att man hamnar på blyga tolv pinnar. Upp till säker mark har man fyra poäng.

Det har av förklarliga skäl därför inte riktigt varit frid och fröjd i staden. En sak som man däremot kunnat glädjas över är att rullat in några bollar i offensiv riktning på hemmaplan. Ett spel på att båda lagen gör mål i matchen har suttit i alla Norwichs hemmamatcher förutom en enda – alltså i sju av åtta. Supportrarna har åtminstone fått se mål, vilket kan tyckas vara en mega-liten tröst i eländet. Hemmalaget har åkt på en hel del förluster på hemmaplan, men spräcker trots det motståndarnas nolla. Dessutom får man ändå nämna Teemu Pukki ytterligare en gång. Denna anfallsgigant har gjort hälften (9) av lagets mål och Wolves nolla kan mycket väl omhändertas av honom.

Norwich kommer till spel utan Drmic, Klose och Hanley.

Roligt att följa

Aj, så surt. Den senaste matchen var ingen rolig historia. José Mourinho och hans Tottenham kom på besök och självklart var detta en svår match att ta sig an. Tidigt i matchen skulle man dessutom släppa in ett mål och man var på väg att tappa hoppet helt. Men man höll ut, hängde i och i mitten av andra halvlek kvitterade man. Och länge såg man ut att lyckas hålla 1-1-resultatet till fulltid, men i matchens absoluta slutskede skulle ytterligare ett mål komma. Jan Vertonghen var framme och satte det avgörande 2-1-målet för Tottenham i matchens 91:a minut. Allt slit i onödan och Wolves fick lämna tomhänta. Men det har trots allt funnits en del att glädjas över för Wolverhamptons del. Den förlusten var faktiskt deras enda på de tio senaste matcherna och förlusten dessförinnan kom den 30 oktober. Med det sagt har man skött sig väldigt fint och har fått med sig många poäng på sistone. Inför denna match ligger de på åttondeplats i tabellen och har vunnit fem, kryssat nio och bara förlorat tre. Faktum är att de har minst förluster av alla lag i ligan, om man bortser ifrån Liverpool och Leicester. De fina resultaten har alltså genererat 24 poäng.

Man bjuds även på en hel del underhållning när Wolverhampton spelar. Förutom att de spelar en ganska rolig fotboll, så bjuder de på en hel del mål i deras matcher. Spelet att båda lagen gör mål sitter nämligen i elva av Wolverhamptons 14 senaste matcher. För att krydda på den saken ytterligare kan vi även nämna att spelet sitter i sju raka bortamatcher. Vid det senaste mötet lagen emellan slutade matchen 2-2, då i Championship för två säsonger sedan. Laget gör en hel del mål, men släpper även in en del. Anfallstrion där fram är riktigt fin och Norwich kommer sannerligen att få problem med de spelarna.

Boly och Gibbs-White saknas.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/12 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.