Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Manchester City har förlängt sitt rekord över antal raka segrar.

  • Kevin De Bruyne är tillbaka.

  • Arsenal är mitt uppe i Europa League-slutspelet och fick bara 1-1 mot Benfica senast.

  • Manchester City har Champions League som väntar, men det är första mötet av två samt att man har en betydligt bredare trupp.

  • Manchester City har vunnit de två senaste mötena mot Arsenal.

Underdogs

Arsenal står i ett fruktansvärt högt odds på hemmaplan mot Manchester City, det högsta på ett mycket bra tag om jag får gissa lite. Här är Manchester City såklart storfavoriter, men oddset på hemmalaget är att ta en titt på. Men bara en titt, inte ett spel, för det lägger jag på bortalaget. Arsenal har annat att tänka på samtidigt som det här mötet tar vid. Det här är ett möte som Arsenal kommer prioritera trots Europa League-matchen mot Benfica som väntar, men frågan är hur hårt. Även Manchester City har ett möte att se framemot nästa veckan och lär antagligen rotera någon plats här och där i antingen ligan eller i europaspelet.

Det här kommer hur som helst bli ett mycket fint och underhållande möte. Jag tror dock att form och klass avgör här – där är gästerna starkast just nu. Kieran Tierney tillbaka senast, Thomas Partey fortfarande ut.

Fortsätter imponera

Det går inte att spela emot Manchester City just nu, oavsett vilket motstånd man möter. Nu väntar Arsenal i ligaspelet, ett ligaspel som man redan avgjort i stort sett. Jag tror dock inte Manchester City tar möjligheten att inte prioritera den här matchen fullt ut, säsongen är lång och alla poäng är viktiga. Man har dessutom en bred trupp och rejält med tänkbara alternativ till trötta spelare. Formen, bredden och klassen är avgörande här samtidigt som att Kevin De Bruyne är tillbaka i spel. Sergio Aguero har varit tillbaka i träning den här veckan, men oklart hur pass stor roll Pep väljer att ge argentinaren såhär tidigt.

Manchester City spelas, igen. Det raka spelet ger 1.50 och det finns värde så länge det håller sig där och uppåt. Jag ser inte Mikel Arteta och Arsenal som den motståndaren som sätter stopp, nej. Framåt City!

Speltips.se ger tipset:

Manchester City hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.