Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • När lagen senast ställdes mot varandra vann Villa med 1-0.

  • Vi lär se en del trötta ben i Leicester som så sent som i torsdags spela Europa League.

  • Spelet sitter i tre av Villas fyra senaste matcher.

  • Oddset ger oss en avkastning som mer än dubblar vår insats.

  • I torsdagens Europa Leaguea-match spelade Leicester 0-0 mot Prag.

Ligans bästa målvakt?

Lite av ett toppmöte på söndag när Aston Villa välkomnar Leicester till Villa Park. Förvisso är Villa endast åtta i tabellen men med två matcher mindre spelade än flera av topplagen har Birmingham-laget kontakt med toppstriden. Det ska såklart väldigt mycket till men tittar man på tabellen finns det stora möjligheter för Villa att utmana om en Europaplats. Upp till Liverpool på sjätteplatsen som brukar innebära en Europa League-plats skiljer det nämligen endast fyra poäng. Då har Villa spelat två matcher mindre än de regerande mästarna.

Oavsett om Villa kommer utmana om Europaplatserna har Birmingham-laget stått för en helt fantastiskt säsong. Utöver lagets stora stjärna tillika lagkapten Jack Grealish har Emiliano Martínez varit en av Villas bästa spelare. Målvakten som hämtades från Arsenal i somras har varit fullständigt briljant och kanske hela ligans bästa målvakt. Senast stod Martínez för kanske säsongens bästa insats när han höll nollan borta mot Brighton. Det vara andra raka hålla nollan för Martínez som fortsätter att imponera match efter match.

När Leicester kommer på besök finns det stora möjligheter för Martínez att åter hålla nollan. När lagen ställdes mot varandra i Oktober drog Villa det längsta strået och vann med 1-0. Då blev Martínez stor matchhjälte med hållen nolla och fem räddningar. Liknande resultat på söndag? Det tror vi är möjligt!

Endast två vilodagar

Europacuperna är tillbaka vilket betyder tufft spelschema för flera av toppklubbarna. En av de drabbade klubbarna är Leicester som så sent som i torsdags spelade match nere i Tjeckien. Alltså kommer gästerna till spel med endast två vilodagar i benen. Förvisso bytes Vardy av tidigt i matchen men flera av lagets tongivande spelare fick lira 90 minuter i matchen som slutade 0-0. Med tanke på detta får vi möjligtvis se en något mer defensivt Leicester på söndag.

Där Leicester imponerat som mest på sistone har varit i försvarsspelet. På sina fyra senaste matcher har man nämligen endast släppt in ett enda mål. Imponerande siffror av Leicester som är delad tvåa i Premier League-tabellen. Inför söndagens match tycker vi underspelet lockar. Oddset är högt och det finns mycket som talar för en ganska tillknäppt och målsnål historia. Däremot väljer vi att hålla nere insatsen något.

Speltips.se ger tipset:

Under 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/2 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.