Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Romas ligamatcher har ett makalöst snitt på hela 3,27 mål/match.

  • Roma har löst överspelet i tio av deras tolv senaste ligamatcher.

  • Två försvarsspelare gick av skadade i Romas senaste Europa League-match. Detta öppnar även upp för hemmalagets offensiv.

  • Benevento förlorade med hela 5-2 i deras senaste inbördes möte mot Roma.

  • Spelet har suttit i fem av Benventos sju senaste matcher.

Nykomlingen har acklimatiserat sig

Under söndagskvällen bjuds vi några spännande ligamatcher i italienska Serie A. Undertecknad har hittat ett fint målspel inför mötet mellan nykomlingen Benevento och storklubben AS Roma. Hemmalaget spelade som sagt i Serie B förra säsongen men fick ta steget upp efter ett imponerande ligaguld. Benevento krossade Serie B och vann titeln med hela 18 poäng ner till tvåan Crotone.

Efter 22 spelade omgångar i den nya ligan kan vi konstatera att Benevento har klarat temposkillnaden utmärkt. Nykomlingen hittas på en 15:e plats där de vilar tryggt ovanför den nervkittlande bottenstriden. Just nu har de hela nio poäng ner till konkurrenten Cagliari som hittas under strecket. Det är inte förvånande att Benevento släppt in en del mål den här säsongen, speciellt inte när de ställts mot topplagen i Serie A. Både Inter och Atalanta gjorde vars fyra mål på nykomlingen i januari. Vi har fått se en hel del målrika matcher ifrån hemmalagets sida, vi tror på en liknande historia när AS Roma kommer på besök!

Galet målsnitt

AS Roma minns tillbaka till deras senaste inbördes möte med glädje. Benevento fick sig en rejäl läxa när de förlorade med hela 5-2 i den fjärde omgången av Serie A. Ett högt antal mål har vi fått se flera gånger ifrån Romas sida den här säsongen. Totalt har det blivit hela 82 mål i deras 22 ligamatcher i Serie A, vilket ger ett makalöst snitt på 3,27 mål/match i säsongens ligaspel.

Gästerna har dessutom en del skadebekymmer i defensiven. Både Ibanez och Cristante gick av med skador i veckans Europa League-match mot Sporting Braga. Med det sagt tror vi att båda lagen kan bidra till vårt målspel under söndagskvällen. Roma har löst överspelet i tio av deras tolv senaste ligamatcher. Undertecknad klickar i målspelet och synar med två units!

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/2 kl 15.05

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.