Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i 15 av lagens 22 matcher den här säsongen.

  • Spelet sitter i fyra av lagens fem senaste matcher mot varandra.

  • Lagen möttes i slutet av januari, Inter vann med 2-1.

  • Milan är pressade för första gången den här säsongen, nu måste man vinna.

  • Båda lagens senaste matcher gick över 2,5.

Pressen

En supermatch under söndagen mellan Milano-klubbarna Milan och Inter. Zlatan får sin revansch på Lukaku här och det är nog bäst för Milan att han får ut den på ett positivt sätt. Nu börjar Milan få utmaning bakifrån och även från Inter, därmed måste Milan nu ta poäng och helst vinna mot den största rivalen i ligaspelet. Revansch finns att hämta på många plan och det är bara en fråga om man har kvalitet för att få ut den, formen är inte alls lika spikrak som den varit tidigare under säsongen nämligen.

Milan löste ett kryss i Europa League, utan Zlatan, och är väll ett godkänt resultat i första matchen av två mot ett svårspelat Röda Stjärnan. Där roterades det en hel del och det är antagligen för att kunna matcha sitt bästa lag här. Vi kommer åtminstone se Ibrahimovic på planen och förhoppningsvis, för Milans skull, har han en bidragande roll.

Överspelet

Inter klättrade förbi Milan senast och leder nu Serie A efter en stor Milan-dominans tidigare under säsongen. Milanoderbyt som väntar på söndag är ett av de största på väldigt lång tid då det innehåller så mycket rivalitet, klass och viktiga poäng för båda lagen. Det är liksom två lag som slåss om en ligatitel här, istället för att ständigt tidigare år se Juventus springa ifrån. En intressant del helt klart och en match värd att följa. Här tror jag dessutom att målskörden som varit på senare tid mellan dessa fortsätter och därmed ser jag överspelet som det bästa möjliga här.

Inter besitter en fin kvalitet i det offensiva genom Lukaku/Martinez tillsammans med en stabil grund bakom dessa. Båda dessa lagen gör mål i nästan varje ligamatch den här säsongen och skall ha goda möjligheter att göra det även i ett sånt här möte. Vi skippar snacket om en tight historia och uppfyller förhoppningarna om att det löser ut sig lite och bidrar i mycket svängig och underhållande match. Det kommer smälla och förhoppningsvis får vi se en rejält underhållande match även utöver det.

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.