Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • PSG har löst spelet i sex av deras sju senaste matcher.

  • Monaco har släppt in mål i första halvlek i deras två senaste ligamatcher.

  • Trots en fin placering har Monaco släppt in hela 37 mål i deras 25 ligamatcher.

  • PSG kommer senast ifrån en urstark 1-4 seger mot Barcelona. Supertalangen Mbappe mäktade med ett CL-hattrick.

  • Monaco-tränaren Kovac vill spela en offensiv fotboll, vilket ofta resulterar i målrika matcher för gästernas del.

Formstark gigant

Paris Saint Germain kommer till söndagen fyllda av självförtroende. Pochettino och hans mannar besegrade nämligen Barcelona med hela 1-4 i veckans Champions League-slutspel. Därmed sitter den franska storklubben i förarsätet inför returmötet, men det gäller att vara fokuserade så att det inte blir som förra gången då Barcelona gjorde en magisk vändning.

Med nio vinster utav tio möjliga kan vi konstatera att PSG är inne i en riktigt bra period just nu. Inledningen av säsongen var poängskörden lite mer knaper vilket lett till en spännande guldstrid i Ligue 1. Klubbar som Lille OSC och Lyon har givit PSG en riktig kamp om guldet, det återstår att se ifall giganten kan säkra ytterligare en ligatitel. Med en Mbappe i storform ser hemmalagets offensiv riktig vass ut just nu. PSG har löst vårt målspel i sex av deras sju senaste matcher.

Målkalas

Sedan före detta Bayern München tränaren Niko Kovac tog över AS Monaco har klubben blomstrat rejält. När man hör AS Monaco är det nog många som tänker tillbaka till succésäsongen 2016/2017 då klubben vann ligatiteln. Men efter den succén köptes laget isär och sedan dess har Monaco aldrig nått samma höjd igen.

Men nu känns det äntligen som att AS Monaco har hittat något de kan bygga på igen. I skrivande stund hittas gästerna på en stark fjärdeplats med 49 inspelade poäng. De är absolut med i striden om Champions League-platserna och formen är god just nu. Det är faktiskt bara PSG som gjort fler mål än Monaco den här säsongen, däremot har de sistnämnda släppt in betydligt fler bakåt. Trots deras fina placering har faktiskt Monaco släppt in hela 37 mål i deras 25 ligamatcher. De har väldigt svårt att hålla tätt bakåt eftersom att Kovac vill spela en offensiv fotboll. Monaco har släppt in mål i första halvlek mot både Lorient och Nimes under februari månad. Nu får deras försvar en ännu tuffare nöt att knäcka, nämligen att hålla tätt mot giganten PSG. Vi tror på en fartfylld match där hemmalaget hittar nätet i första halvlek!

Speltips.se ger tipset:

PSG gör mål i första halvlek hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/2 kl 14.24

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.