Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senast lagen möttes blev det en jämnare match än vad folk trott. Storvreta vann med 10-7 på bortaplan.

  • Första perioden i den matchen slutade dock med överlägsna 6-2 till Storvretas fördel.

  • Klasskillnad

  • Höllviken tog en viktig seger senast och kan andas ut en kort sekund.

  • Höllviken skall oavsett läge i tabellen och viktiga poäng inte kunna hota Storvreta.

Klasskillnaden

Storvreta spikade i sista spiken mot Falun senast och får redan nu räknas in som vinnare av serien. Det är jag säker på, då Falun även kommer springa ikapp Kalmarsund inom en snar framtid. Det finns ingen tillräcklig utmanare det här året, iallafall inte innan slutspelet drar igång. Det kommer förmodligen bli den vanliga kampen om guldet, mellan Storvreta och Falun. Storvretas vinst mot Falun senast är viktig och är ett stort besked på vilka som har grepp i Sverige för tillfället. Man visade klass trots att man inte alls fick ut det man ville till 100 i det spelmässiga. Några för enkla mål bäddade dock för tre nya poäng.

Nu möter man ett bottenlag utan klass i dessa mötena, det säger jag trots att man hämtade ikapp lite mål senast man möttes. Jag tycker att den första perioden mellan dessa två senaste gången talar om hur stor skillnad det här. Återigen är det klasskillnaden över truppen som spelar roll, där endast en spelare hade kunnat ta plats i Storvreta från skåningarnas trupp.

Ingen chans

Höllviken kan andas ut några sekunder efter den mycket överraskande och starka vinsten senast mot Jönköping. Vi rekade en JIK-seger där, men fick bita i det sura äpplet och ta nya tag precis som Jönköping. Höllviken däremot, som tog sig över strecket för första gången på ett tag och får andas ut några sekunder tills det är viktiga poäng på spel igen. Här möter man Storvreta borta, vilket inte är någon match som man skall vinna för att hålla sig kvar. Visst, det hade varit ett enormt plus, men sannolikheten är väldigt låg.

Här tror jag att vi ser klasskillnad från första till sista stund. Första perioden tillhör hemmalaget och jag tror att Storvreta -1,5 i första perioden är ett spel att gå efter. Det kommer viktigare matcher för Höllviken och hoppet kan snabbt dö om det blir en chockstart här.

Speltips.se ger tipset:

Storvreta -1,5 1:a perioden hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.