Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Pressat Tottenham som måste börja vinna i ligaspelet.

  • David Moyes och José Mourinho har mötts 15 gånger – Mourinho har aldrig förlorat.

  • Spelet sitter i tre raka inbördes möten.

  • West Ham har, likt Tottenham, blandat och gett en del på sistone.

Blandar och ger

West Ham gör en riktigt bra säsong och placerar sig hela fyra tabellplaceringar ovanför söndagens motståndare Tottenham. Efter uttåg ur FA-cupen nyligen kan West Ham satsa fullt ut på ligan och siktet är nu inställt på topp-4. Ett tufft spelschema väntar dock, där man utöver Tottenham möter Manchester-lagen inom snar framtid, blir helt klart spännande att se hur West Ham presterar mot den typen av motstånd. Mot Tottenham tror jag man får det tufft, och jag väljer således att gå emot värdlaget här.

David Moyes, West Hams tränare, har allt annat än ett fint facit mot Mourinho. Tränarna har mött varandra femton gånger och engelsmannen har inte lyckats vinna en enda match – den största vinstfria sviten tränaren har mot någon annan tränare. West Ham har dessutom ett rätt svagt facit mot Tottenham också, där inbördes möten talar för de vitklädda.

Tar poäng!

Tottenham är inne i en tung period just nu, det ska vi inte sticka under stolen med. En superb start på säsongen där allting stämde har följts upp med en längre period av poängtapp och allmänt svaga prestationer. Tottenham, som var med och slogs om förstaplatsen tidigare, ligger nu på en niondeplats i tabellen. Man måste börja vinna matcher och hitta tillbaka, pressen på laget och Mourinho blir bara större och större. Kanske kommer vändningen under söndagen mot West Ham? Det hade inte förvånat!

Tottenham har ingen fin form, men man har samtidigt haft ett tufft spelschema. Under senaste veckorna har man stött på Liverpool, Chelsea, Everton och Manchester City.

Jag backar Tottenham här och klickar dubbelchansen i bortalagets favör!

Speltips.se ger tipset:

x2 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.