Axel Olsson|20 mars, 2023, 12:30

Jag väljer att spela på under 2,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det är två lag som är inne i en väldigt bra period.

  • Bradford har hållit nollan i fyra av deras sex senaste ligamatcher.

  • Carlisle är obesegrade i fem raka ligamatcher. Tre hållna nollor i dessa fem.

  • Det har varit väldigt jämnt i tidigare inbördes möten. Likvärdig nivå på dessa två lagen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Under 2,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Stark form

På förhand ser det ut att bli ett tätt möte när Bradford City och Carlisle United ställs mot varandra i engelska League Two. Vi har tittat närmare på det här mötet och hittat ett spännande målspel som lockar. Det här är två lag som presterat på en likvärdig nivå under säsongen och mycket talar för att det blir ytterligare ett jämnt möte. Bradford har överträffat förväntningarna den här säsongen sett till hur det sett ut under tidigare år.

Spelet har klaffat samman klart bättre och nu är de till och med indragna i kampen om en uppflyttning. Det är den välkända tränaren Mark Hughes som leder laget och han har verkligen haft en bra tid i den här klubben som utvecklats rejält sedan han tog över. I hemmalaget hittar vi anfallaren Andy Cook som leder hela skytteligan med sina 22 fullträffar. Han har kanske varit den främsta faktorn till deras fina placering, utöver honom har Bradford kanske inte den vassaste offensiven. När motståndarna väl lyckas stänga ned formstarke Cook är mycket vunnet. Bradford har en stark form inför tisdagens viktiga batalj med en obesegrade svit på sex raka ligamatcher. De har dessutom hållit nollan i fyra av dessa fem och nu ställs de mot ett likvärdigt motstånd.

Likvärdig nivå

Det brukar vara jämnt och målsnålt när dessa två lagen drabbas samman. Deras tidigare inbördes möten har varit täta och vi tror på en liknande matchbild. Vi nämnde att Bradford överträffat förväntningarna inför säsongen, men det har även gästande Carlisle gjort. Under de närmaste åren har dessa två främst huserat i mittenskiktet men båda har fått det att stämma i år. Carlisle har varit något strå vassare då de hittas fem poäng framför och de har till och med en riktigt bra chans på topp 3, vilket innebär en direkt-uppflyttning.

Det är fortsatt mycket poäng kvar att spela om, men det här är verkligen ett viktigt möte då dessa två lagen är toppkonkurrenter. Carlisle kommer också till tisdagen med en grym form där de gått obesegrade i fem raka ligamatcher. Ett liknande facit som hemmalaget då även gästerna hållit nollan i tre av dessa fem. Försvaret har sett stabilt ut från bägge hållen och med en liknande form och kvalitet talar mycket för en jämn batalj här. Underspelet lockar till ett bra odds!

fotboll, League Two
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Bradford - Carlisle
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.