Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Milan har löst oavgjort eller vinst i hela 22 av deras 27 ligamatcher den här säsongen.

  • Fiorentina har endast vunnit två av deras åtta senaste ligamatcher. De två vinsterna var mot nykomlingarna Benvento och Spezia.

  • Zlatan är tillbaka från sin skada. En spelare som gör enorm skillnad för hela truppens prestationsförmåga.

  • Spelet satt i deras senaste inbördes möte.

  • Milan åkte nyligen ur CL-slutspelet och kan nu lägga fullt fokus på ligaspelet.

Tufft mot topplagen

Fiorentina tar sig an tabelltvåan Milan hemma på Stadio Artemio Franchi under söndagskvällen. Hemmalaget kommer till matchen med en 1-4 seger i bagaget, men innan dess har formen varit betydligt svagare. Fiorentina har endast vunnit två av deras åtta senaste ligamatcher, de vinsterna har varit mot nykomlingarna Benevento och Spezia. Hemmalaget har däremot haft stora problem när de ställts mot topplagen.

I skrivande stund hittas Fiorentina på en 13:e plats i tabellen med 29 inspelade poäng. I dagsläget är poängskörden tillräckligt bra för att undvika den förödande bottenstriden. Men det är fortfarande elva omgångar kvar att spela och Fiorentina behöver ta en del poäng till för att stanna på säker mark. Milan har en bättre spelartrupp och med Zlatans comeback ser vi gästerna som den självklara favoriten inför söndagen!

Zlatan är tillbaka

Milan är i stort behov av poäng och behöver hitta formen snarast. Deras formdipp har givit konkurrenten Inter ett stort försprång i den stundande guldstriden. Med elva omgångar kvar finns det fortfarande chans att knappa in på serieledarna, men just nu skiljer det hela nio poäng mellan dessa två. Det viktigaste för Milan är att hamna i topp 4 och knipa en CL-plats i alla fall, då krävs det att gästerna kommer på fötterna igen.

Vi tror att gästande Milan löser minst ett oavgjort under söndagens möte mot Fiorentina. Mycket av vårt spel grundas i att svensken och ledaren Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i truppen. Det har visat sig att svensken har ett makalöst inflytande på hela truppens prestationsförmåga. Därmed är vi inte chockade att formdippen kom när Zlatan var skadad. Nu är han tillbaka och vi tror att Milan kniper viktiga poäng under helgen. Gästerna åkte nyligen ur CL och kan satsa fullt på ligaspelet nu i slutet av säsongen. Milan vann deras senaste inbördes möte!

Speltips.se ger tipset:

Milan DNB hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/3 kl 14.19

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.