Daniel Jacobsson|19 juni, 2024, 22:32

Jag väljer att spela på skotten i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lautaro Martinez noterade sanslösa siffror i klubblaget.

  • Martinez löste spelet i en av två genrep.

  • Martinez är den givna anfallaren bredvid Messi.

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Guldfavorit

En ren och skär mästerskapssommar – och oj, vad gott det är. Vi slår oss ner hela dagarna för toppklassig fotboll. EM från 15 till 23 för att sedan kliva in i nattsuddet med Copa America. Den här natten är det dessutom premiär och vi ser den regerande mästaren Argentina. Den sydamerikanska stornationen har flera år av guldbetonade resultat bakom sig och även den här upplagan är man favoriter till guldet. Det baseras först och främst på att Lionel Messi fortfarande spelar fotboll och att han håller en tillräckligt god nivå för att föra upplagan framåt.

Kanada är ingen lätt uppgift alls, här behöver man prestera på en bra nivå för att ta poängen. Den nivån är man inte långt borta och därför tror jag att Argentina startar med en seger här. Oddset på seger är dock ingenting jag blickar mot, då det är alldeles för lågt och ointressant i spelvinkel. Istället ser jag Lautaro Martinez och oddset som ligger på att han har 3+ skott i matchen. Han kommer, tillsammans med en viss Messi, vara det största hotet offensivt. Martinez löste spelet i genrepet mot Guatemala.

Imponerande genrep

Överkörda mot Nederländerna, men nya tag och en betydligt starkare prestation mot Frankrike några dagar efter. Där sammanfattar vi Kanadas genrep inför Copa America. Det är lite speciellt att USA, Mexiko och Kanada är med i turneringen, men man vänjer sig med tiden. Kanada skall inte underskattas, jag har själv varit i den ringhörnan när man skulle ta emot Frankrike efter 4-0 förlusten mot Nederländerna. Dit tar jag mig inte igen. Visst, man kommer vara undertaliga i bollinnehav och sådär genom turneringen men det finns gott om hopp.

Matchen mot Frankrike slutade mållöst 0-0 och det hjälte inte ens att fransmännen bytte in Kylian Mbappe. Kanada har flera välkända namn i sin trupp, om man har bra koll på fotboll och jag tänker framförallt på nyckelspelarna Jonathan David, Cyle Larin, Tajon Buchanan och storstjärnan Alphonso Davies. Mot lägre rankade lag, som Peru och Chile, kan man mycket väl ställa till det och ta poängen som krävs. Vi får se om det hjälper att man är nära hemmaplan dessutom.

fotboll, copa america
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
Argentina - Kanada
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.