Under 2.5 mål hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/9 kl 10.50

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Underspelet har suttit i deras två senaste inbördes möten.

  • Aston Villa har förstärkt defensiven med den f.d Arsenal-målvakten Emiliano Martinez. En väldigt bra värvning!

  • Sheffield United visade prov på ett grymt försvarsspel under förra säsongen och det var endast tre lag som släppte in färre mål än Wilders gäng.

  • Spelet har suttit i Sheffield Uniteds två senaste matcher.

  • Aston Villa läckte rejält under förra säsongen. Dean Smith har varit tydlig med att laget måste förbättra försvarsspelet för att ta nästa kliv. Därmed tror vi att hemmalaget har haft stort fokus på defensiven inför måndagens batalj.

Villas ligapremiär

Under måndagskvällen är det äntligen dags för hemmalaget Aston Villa att träda in i säsongens Premier League. Aston Villa har likt några andra lag fått vänta en vecka extra på den spännande ligapremiären. Laget ställs mot gästande Sheffield United hemma på Villa Park. Den försenade ligapremiären kom lägligt för Aston Villa som har fått in ett par nyförvärv under veckans gång.

Arsenal-målvakten Emiliano Martinez har anlänt till klubben, en väldigt bra värvning enligt undertecknad. Martinez imponerade rejält under Lenos skadefrånvaro i slutet av förra säsongen. Han visade sig hålla en hög PL-nivå och lämnade därmed fansen förtvivlade när övergången fastställdes. Aston Villa har dessutom fått in offensiv förstärkning i form av Ollie Watkins och Bertrand Traore. Den förstnämnda öste in mål i Championship förra säsongen och kommer få ett stort ansvar i Villas offensiv. Grealish och gänget kommer senast ifrån en 1-3 vinst över Burton Albion i EFL Cup. Vinsten satt hårt inne när lagkaptenen Grealish satte 1-2 målet i den 88:e matchminuten. Nu väntar ett Sheffield United som visat prov på ett starkt försvarsspel under tidigare möten.

Grym säsong som nykomling

Aston Villa kliver in i ligaspelet för första gången under den här säsongen, samtidigt har Sheffield United redan avverkat sig nervkittlande ligapremiär. Sheffield United fick sig en lite sämre start på säsongen när de åkte på en 0-2 förlust i första omgången. Wolverhampton är visserligen ett väldigt bra lag, men Sheffield fick inte alls igång sitt spel som vi tidigare sett.

Chris Wilder har gjort succé med sitt Sheffield United sedan uppflyttning till Premier League. Klubben var nykomlingar i den engelska högstaligan förra säsongen, trots deras dåliga förutsättningar lyckades laget göra stordåd med sin vilja och taktiska briljans. Sheffield United slutade på en oerhört stark niondeplats i tabellen med 54 inspelade poäng. Det återstår att se ifall klubben kan hålla sig kvar på den övre halvan även den här säsongen. Däremot har stjärnmålvakten Dean Henderson har gått tillbaka till Manchester United och lämnat ett tomrum bakom sig. Det var just en stark defensiv som symboliserade Sheffield United förra säsongen. Nyförvärvet Aaron Ramsdale har stora skor att fylla från Henderson magiska fjolårssäsong, i premiären såg Ramsdale relativt skakig ut i buren. Men vi tror att den unge målvakten kommer växa under säsongens gång. Med en förlust i premiären tror vi att Sheffield United vill spika igen under måndagskvällen, underspelet har suttit i deras två senaste möten med Aston Villa.

Speltips.se ger tipset:

Under 2.5 mål hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/9 kl 10.50

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.