Båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/9 kl 11.20

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • BLGM-spelet har suttit i åtta av Elfsborgs tio senaste ligamatcher.

  • Häcken har vunnit fyra av deras fem senaste matcher.

  • Elfsborgs storstjärna Jesper Karlsson är tillgänglig mot Häcken.

  • Elfsborg är nog rejält revanschsugna efter deras 6-0 förlust mot Häcken i senaste inbördes mötet.

  • Det är oerhört viktiga poäng på spel. En trepoängare skulle vara av största betydelse i det stundande guldstriden.

Jagar en efterlängtad trepoängare

Matcherna duggar tätt i Allsvenskan återigen. Under måndagskvällen bjuds vi på ett spännande toppmöte när tabelltrean Elfsborg tar emot tvåan Häcken. Dessa två drabbas samman på Borås Arena och det är oerhört viktiga som står på spel. En trepoängare behövs för att knappa in på serieledarna Malmö FF.

Hemmalaget Elfsborg gick som tåget i Allsvenskan för ett tag sedan. Men formen har dalat på sistone och därmed har Borås-klubben tappat avståndet till serieledarna Malmö FF. Elfsborg har fått hela fem raka matcher utan vinst och jagar nu en efterlängtad trepoängare. Positiva besked är i alla fall att skyttekungen Jesper Karlsson stannar i två matcher till innan han beger sig av till holländska AZ Alkmaar. Hemmalaget är nog väldigt revanschsugna när BK Häcken kommer på besök, senast dessa två lagen möttes vann Häcken med makalösa 6-0. Vi tror på en betydligt jämnare match där båda lagen visar upp sina kvaliteter offensivt!

Med i guldstriden

BK Häcken förnedrade Elfsborg fullständigt i deras senaste inbördes möte. Men något 6-0 resultat förväntar de nog inte sig under måndagskvällen. Efter förlusten tog Elfsborg hela fem vinster på deras sju nästkommande ligamatcher och därmed blandat sig in i toppstriden. Häckens fina form under den närmaste tiden har gett laget en chans på guldet inför säsongens avslutning.

Häcken har ett kanonläge inför måndagskvällen. Klubben har spelat en match mindre än serieledarna Malmö FF och befinner sig sex poäng bakom. En vinst mot Elfsborg skulle alltså betyda att det endast är tre poängs skillnad mellan MFF och Häcken. Gästerna har verkligen hittat formen under den närmaste tiden, Häcken har vunnit fyra av deras fem senaste matcher och besegrat lag som bland annat AIK och IFK Norrköping. Det är två offensivt starka lag som drabbas samman under måndagen, vi tror på en fartfylld match där båda lagen hittar nätet!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/9 kl 11.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.