båda lagen gör mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/9 kl 15.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolves har visat att man kan störa Manchester City rejält – de orangeklädda vann båda mötena lagen emellan förra säsongen

  • Båda lagen har en riktigt fin offensiv som kan ställa till med problem för varandra

  • Wolves har både förlorat och vunnit sedan säsongen drog igång – vinst 2-0 mot Sheffield United och sedan förlust 1-0 mot Stoke

  • Nuno Espirito Santo är bara en av två tränare som Guardiola har ett negativt facit mot

  • Senast lagen möttes vann Wolves med 3-2

Inledde med seger

Wolverhampton fortsätter ösa på i Premier League och kunde i slutet av förra säsongen noteras för ännu en imponerande slutplacering i den engelska högstadivisionen. Pågående säsong öppnade man med väldigt fint därtill – seger med 2-0 mot ett svårspelat Sheffield United. Nu väntar Manchester City, en match som borde vara extremt tuff men en uppgift som Wolves klarade av fint förra säsongen. Faktum är att Wolverhampton vann båda mötena i ligan förra säsongen – där den senaste tillställningen slutade 3-2. Det blir således en väldigt tuff uppgift för de blåklädda dethär.

Wolves visar gång på gång att man har kapacitet till att ställa till det rejält för topplagen och jag tror inte måndagen blir något undantag. Laget har mycket fin offensiv med spelare som Traoré, Neto och Jimenez. Jota kommer visserligen inte att spela på grund av sin flytt till Liverpool, men jag har fortfarande svårt att de hemmalaget gå mållösa här. Manchester City såg inte speciellt bra ut bakåt förra säsongen, en sårbar defensiv.

Alltjämt tufft mot Wolves

Manchester City var ju inte ens nära en ligatitel förra säsongen, vilket var rätt förvånande. Nya tag nu och det blir intressant att se hur Guardiola och hans manskap lyckas kommande säsong. Laget har inte hunnit spela någon match ännu, så mötet mot Wolves blir det första. Det råder dock ingen tvekan om att Pep helst hade valt någon annan match i första omgången, med tanke på hur det sett ut lagen emellan senaste mötena. Wolves har inte bara lyckats vinna båda matcherna förra säsongen, senast lagen möttes kunde Wolves noteras för det högsta bollinnehavet något lag någonsin haft mot Pep Guardiola i en och samma match.

Inför mötet kommer Manchester City med en del avbräck, såväl defensivt som offensivt. Framåt saknar man Aguero och bakåt är Laporte skadad. City har ju en väldigt bred offensiv full av kvalitet så där kan man ersätta, men det blir svårare att ersätta bakåt. Som nämnt tidigare har man haft defensiva problem. Återstår att se om nyförvärvet Aké kan göra något åt den saken, men här gör mittbacken sin första match för laget vilket såklart kan ha en påverkan på prestationen.

Jag backar båda lagen att hitta nätet till ett väldigt generöst odds!

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/9 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.