Match: Everton-Southampton | (Premier League) | Speltips: Everton dnb | Odds: 1,60 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: Coolbet

Vill passa på att önska alla läsare ett gott nytt år!

Everton tippades som en utmanare till den absoluta toppen inför säsongen då man såg vassa ut på flera sätt. Ett tag kändes det faktiskt som om det kunde bli årets utropstecken men det skulle snart visa sig vara mycket felaktigt. Idag är man knappt över mitten av tabellen och har en enormt lång bit att vandra innan man ens kan se skymten av topplagen. Men det har även funnits ljusglimtar, man har ju exempelvis tagit poäng mot Arsenal, City, United m.fl.

Inte heller Southampton har varit något att hänga i julgranen under den här säsongen. Likt Everton så brukar man kunna vara en liten uppstickare men så som lagets trupp förändrats efter förra säsongen så är det inte konstigt att det inte funkar. Man ligger just nu nästan exakt i mitten av tabellen och kan halka ner rätt många placeringar om man fortsätter förlora. Formen ser dock inte bra ut och man har ett par tunga förluster i bagaget inför matchen i eftermiddag.

Överlag så känns Everton som det bättre laget både vad det gäller form och grundkvalité. Jag har svårt att se Everton förlora på hemmaplan mot ett formsvagt Southampton som senast förlorade hemma mot West Brom. Jag testar Everton dnb till 1,60x pengarna hos Coolbet vilket innebär insatsen tillbaka vid oavgjort.

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet