Match: Middlesbrough-Leicester | (Premier League) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,55 | Spelstopp: 13:30 | Spelbolag: Coolbet

Vill passa på att önska alla läsare ett gott nytt år!

Middlesbrough går fortsatt väldigt tungt i ligan och är endast ett fåtal poäng ifrån nedflyttningsplatserna. Den senaste månaden har varit extremt tung då det blivit flera förluster varav ett par av dom väldigt snöpliga, exempelvis senaste förlusten mot Manchester United. Egentligen kan jag väl tycka att tabellen inte rikitgt speglar hur det ser ut spelmässigt. Ibland så gör man det riktigt bra men när man ska försöka göra mål så fungerar det inte alls och det är där problemet oftast ligger. För faktum är att man ytterst sällan förlorar med fler än ett mål och på så sätt är man oftast “närmare” poäng än övriga bottenlag.

Fjolårets ligavinnare Leicester går även dom tungt och har endast spelat in två fler poäng än Middlesbrough. Laget glimmar till ibland men allt som oftast så har man inget att säga till om. Förlusterna har radats upp och förra säsongens målspruta har inte fått igång produktionen alls. Noterbart är att laget tagit ynka två poäng under hela säsongen när man spelat på bortaplan.

Detta känns som en typisk målsnål och väldigt tillbakadragen match. Det är en match där båda lagen i allra högsta grad har chans till poäng och därför lär man inte vilja riskera alltför mycket i inledningen. Med tanke på att de båda lagen har problem med målskyttet i kombination med att Middlesbrough är stabila bakåt så talar även det för en målsnål historia. Jag testar under 2,5 mål till 1,55x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet