Match: Lausanne-Lugano (Schweiz Super League) | Speltips: X2 | Odds: 1,80 | Spelstopp: 13:45 | Spelbolag: CherryCasino

Tror mig ha hittat ett riktigt fint spel i den schweiziska högstadivisionen. Lausanne tar emot Lugano i ett väldigt jämt möte, hemmalaget ligger på en tredjeplats i tabellen med 14 inspelade poäng, en placering bakom hittar vi bortalaget som även de har 14 poäng. Fyra segrar, två oavgjorda och tre förluster har båda lagen på de nio inledande ligamatcherna. Förstår inte riktigt det höga oddset på X2-dubbelchansen, som jag finner STORT värde i.

Lugano är obesegrade i de fyra senaste matcherna, tre vinster och ett kryss har det blivit. Formstarka är man med andra ord. Lausannes form är desto svajigare med två förluster på de tre senaste. Om vi kollar på de fem senaste mötena lagen emellan så har Lugano vunnit tre möten, samtidigt som två slutat oavgjort. Lausanne har alltså inte besegrat Lugano på de fem senaste försöken, och vi får hela 1,83 på dubbelchansen. Ett bjudodds som inte går att blunda för.

Lugano har större chanser till poäng än vad oddsen försöker säga. Statistiken, formen och tabelläget talar sitt tydliga språk, 1,83 är ett kraftigt överodds som måste synas. Lycka till vid rygg!