Match: Roma-Inter (Serie A) | Speltips: BLGM | Odds: 1,64 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Ett mycket hett möte i Serie A väntar, när Roma tar emot Inter i en mycket viktig match i kampen om europaplatserna. Inter har efter en tyngre inledning nu två segrar och en oavgjord på de tre senaste ligamatcherna, för Romas del har man förlorat två av de tre senaste ligamatcherna. Här är det helt vidöppet!

Historiskt sett är det lite fördel Inter, 27 segrar har det blivit mot Roma som endast har 18 segrar. 19 möten har slutat oavgjort. Inter känns lite som det formstarkare laget här, trots den nya förlusten i Europa League senast, där man roterade en hel del i startelvan. I ligan har det som sagt blivit sju poäng på de tre senaste matcherna och visst kan man hota ett ostabilt Roma. Mauro Icardi har sett stekhet ut med sina sex mål, här gäller det för Roma-försvaret att vara på sin vakt.

Jag väljer att sikta in mig på BLGM-spelet som jag tror starkt på. Inter med stekhete Icardi på topp, flankerad av Candreva och Perisic, tror jag sätter minst en balja. Joao Mario ska enligt senaste rapporterna vara helt spelklar dessutom, ett stort plus. Roma går sällan mållösa på hemmaplan. Jag hugger BLGM till 1,64, lycka till vid rygg!